Støylen Restaurant & Vinbar

Nær sentrum, rett ved riksvei 9, finner du Hovdestøylen. Støylen Restaurant & Vinbar har en flott utsikt over elva Otra og fjellene til vest.

I tilknytning til Hovdestøylen hotell finner du Støylen Restaurant &Vinbar.

Dette er Hovdens nyeste tilskudd på restaurant-fronten. Hele hotellet og restauranten er nyoppusset i rustikk fjellstil, og har en fantastisk utsikt over elva Otra og fjellene i vest. Fra den fantastiske terrassen kan du nyte ettermiddags- og kveldssolen til langt på kveld.

Støylen Restaurant & vinbar

I nye og innbydende lokaler med fantastisk utsikt over fjellheimen, kan du nyte en rustikk meny som i stor grad er basert på lokale og norske råvarer.

Her vil du i hovedsak få tradisjonell norsk mat basert på sesongens råvarer. I tillegg vil vi ha egne temakvelder etter sesongens kulinariske høydepunkter og live musikk.

I vårt á la carte-restauranten finner du et godt utvalg av velsmakende retter. I restauranten byr vi på nydelige forretter, hovedretter og desserter for enhver smak. I tillegg serverer vi enkle retter som Støylens burger, salat og en utvalg av vår steinovensbakt pizzaer.

I vinbaren byr vi på vår Fjellsnadder meny, med ett utvalg av småretter som passer ypperlig til vårt rike utvalg av viner, her får du Caviar, ost, spekeskinke, Focaccia med mer.

Les mer om vårt mat og vinkonsept her.

Bordbestilling kan gjøres online i feltet under.
Ønsker du å booke bord i kveld, anbefaler vi deg å ta kontakt med oss på telefon!

Velkommen til Støylen!

 

 

Booking