Overnatting

Sov godt og lad opp til flere opplevelser på Hovden!

Hovdestøylen ligger vakkert til ved elva Otra, med tur- og skiløype som passerer like utenfor. Velg mellom romslige leiligheter som huser hele familien eller unn dere et nyoppusset hotellrom av god standard. Her kan du lese mer om de ulike alternativene hos oss:

Hotellrom

Hotellet har 40 moderne hotellrom med størrelser fra 20 til 25 kvm. Alle rom er møblert i en ren, koselig fjell-stil med møbler av høy kvalitet. Sengene er av merket Jensen og gir god komfort etter lange dager utendørs. Det er i tillegg en sittegruppe på alle rom, samt kjøleskap, vann- og kaffemaskin.

Farger, tekstiler og overflater spiller pent sammen og er plukket ut for å gi deg den gode hotellfølelsen kombinert med fjellfølelsen vi alle ønsker oss her på Hovden.

Vi gleder oss over å kunne ønske dere velkommen til oppredde senger, god hotellfrokost og den flotte naturen rett utenfor vinduet.

Halvparten av rommene ligger med kveldsol og utsikt mot elven Otra og fjellene i vest. Den andre halvparten ligger med morgensol og utsikt mot fjellene i øst.

Inkludert ved hotellrom:
  • Gratis Wifi
  • Frokost
  • Gratis utendørsparkering
  • Mulighet for innendørsparkering mot avgift

Husk at du fremdeles kan bestille roomservice fra vår tilpassede meny som du finner på ditt hotellrom.

Leiligheter

Bilde av: Mina BondevikI tilknytning til hotellet har vi leiligheter for selvhushold på henholdsvis 53 kvm og 90 kvm. Du møter rene, romslige enheter med alt du trenger for et hyggelig opphold på fjellet.

Leilighetene på 53 kvm har 6 sengeplasser, stue/kjøkken, wc, bad og 3 soverom. Leilighetene har enten balkong eller terrasse rett ut i terrenget. Leilighetene på 90 kvm har 8 sengeplasser: 4 soverom, 2 bad og to stuer.

 

Naturen ligger tett på og du vil enten få nyte kveldsol og utsikt mot elven Otra og fjellene i vest, eller morgensol og utsikt mot fjellene i øst fra din leilighet. Man kan velge om man vil bo med selvhushold, eller komme til ferdig oppredde senger og oppdekket bord i restauranten. Leilighetene har innendørs gjennomgang til hotellets fasiliteter og lokaler.

Inkludert i leilighetene:
  • Gratis Wifi
  • TV i alle leiligheter
  • Gratis utendørsparkering
  • Mulighet for innendørsparkering mot avgift
  • Tilgang til vaskerom

 

Velkommen til Hovdestøylen!