Furumo

Furumo er en samlingsplass for hele familien!

Furumo – den sosiale samlingsplassen for hele familien!

Et sted for gode møter mellom de lokale, skiglade besøkende og hyttefolk. Eller et sted der en kan trekke seg tilbake et øyeblikk og ha litt tid for seg selv – som din egen stue, men borte. Du kan låne aviser og ulike typer spill. Vårt fokus er å servere god mat og drikke i hyggelig omgivelser.

Furumo er den eneste restauranten som har åpent hver dag hele året.

På Furumo kan du få deg en god kopp kaffe, kaker, et stort utvalg av salater og lunsjretter. I tillegg serverer vi kjøttkaker, burgere og pizza, samt én kjøtt- og fiskerett hele dagen.

Se menyen HER!

I landhandelen finner du produkter til kjøkkenet, som kaffe, te, oljer og krydder. Vi har også fenalår og spekepølser fra Fjellgarden på Hovden.

Om kvelden kan du kose deg hos oss med et godt glass vin eller en øl. Stedet forvandles til en pulserende møteplass med uformell stemning. Et perfekt miljø for gode samtaler!

Det skjer noe på Furumo hver eneste helg
På fredagskveldene inviterer vi til voksenbingo eller guiz, med masse morsomme premier. Våre lokale bingo- og guizmastere garanterer god stemning og en hyggelig kveld. I ferier har vi barnebingo hver dag på dagtid. Se i vår event-kalender for hva som skjer når.

Vi tilbyr også takeaway fra kl. 12-21.00

Det kan du bestille HER!

Muligheter for booking er som følger:

Bord som drop-in, med mulighet for bordbestilling fra kl. 17.00