Hovden Alpin Lodge

Lodgen er den sosiale møteplassen midt i bakken!

Her kan du spise lunsj med Hovdens beste utsikt, kjøre afterski med stil, spise en god middag eller bestille drinker fra Hovdens beste coctailbar.
Lodgen har en unik beliggenhet midt i alpinbakken, høyt og luftig, med flott utsikt over skianlegget og fjellene rundt. Den store terrassen utenfor vil gjøre opplevelsen spektakulær. Her kan du nyte et glass champagne med utsikt over hele Hovden og fjelltoppene Hartevassnutane, Hovdenuten og Hartevatnet.
Restauranten er bygget med tradisjonell lafteteknikk og bringer garantert frem den gode alpefølelsen vi alle er på jakt etter. Stedet ligger strategisk midt i bakken og fungerer som et knutepunkt, uavhengig om man går langrenn eller kjører alpint, telemark eller snowboard. Du kan også komme deg opp til lodgen med bil eller på bena. Ta veien over brua midt på parkeringsplassen til Hovden Alpinsenter.

 

 

Åpningstider

Lodgen er stengt for sesongen. Åpner igjen i forbindelse med vintersesong. 

Mandag Stengt
Tirsdag Stengt
Onsdag Stengt
Torsdag Stengt
Fredag Stengt
Lørdag Stengt
Søndag Stengt
Hovden Alpin Lodge

Lunsj på Lodgen

Lunsj på Lodgen Lodgen med ski inn og ski ut er en populær lunsj-plass for skigjestene våre. I lunsjen har vi fokus på at gjestene våre skal få maten raskt, for vi vet at mange vil ut på ski igjen så fort som mulig. Våre signaturretter er den saftige Lodge-burgeren, den smakfulle gulasjsuppen, kyllingsalat, samt vår populære Spekefjøl med et utvalg av lokale og internasjonale delikatesser. I tillegg serveres det ulike retter som skifter gjennom sesongen.

Under lunsjen tar vi kun bookinger til vårt afterskikonsept og bookinger før kl. 13:00. Det pleier å bli lang kø, så kom i tide. Men hvis det ikke er bord når du kommer, fortvil ikke, bare sett deg på venteliste og nyt noe godt i baren vår mens du venter.

Hovden Alpin Lodge

Middag på Lodgen

Her serverer vi en deilig à la carte-meny hvor du kan velge mellom kjøtt, fisk og vegetar. Menyen endres flere ganger i løpet av sesongen, slik at du kan oppleve nye smaker og retter gjennom hele vinteren. Vi har et stort utvalg av viner i alle prisklasser, en god påfyll cocktailbar, saftige juicer i mange varianter og iskaldt øl med og uten alkohol. Vi har også egen bil som henter og bringer våre gjester på de beste dagene, helger og ferier. Snakk med vår hovmester for å bestille transport.