Konferanse og Teambuilding

Legg konferansen eller firmaturen til Hovden i Setesdal, og fyll den med godt faglig innhold, sosial lagbygging, stillhet, latter, matglede og naturopplevelser! 

Vi kan konferanse

Trenger dere litt luft? Frisk luft har vi nok av på Hovden, og det samme gjelder fasiliteter for den gode, innholdsrike konferansen.

I hotellets annen etasje har vi en egen konferanseavdeling med toppmoderne konferanseutstyr i nyoppussede, innbydende lokaler. Her kan vi ønske velkommen grupper på inntil 350 gjester i et kino oppsett, og 130 gjester for bankett med oppsett på langbord eller runde bord. I tillegg har vi et eget styrerom med langbord for inntil 32 gjester. Rommet kan igjen deles i to mindre møterom ved behov.

Bespisning og tilbehør

Ved leie av konferanselokaler, vil dere få presentert ulike pakker med mat, drikke og annet som hører hjemme under møtevirksomhet og kurs. Dette kan være seg kokkens anbefalte lunsj, ferske bakevarer eller mineralvann med mer.

Aktiviteter

Hovdestøylen samarbeider med den lokale aktivitetsleverandøren Hovden Aktiv og tilbyr flere spennende gruppeaktiviteter som spiller fint sammen med konferanseoppsettet. Hovden er mye mer enn bare ski og vi kjenner viktigheten av å kunne tilpasse seg en variert forsamling. Kontakt oss, så legger vi en plan sammen!