Overnatting

Leter du etter et hotell eller ønsker du å leie en hytte på Hovden?

Uansett hvordan du ønsker å bo, vil du kunne finne et alternativ som passer dine behov. Velg mellom leiligheter, storhytter, mindre hytter eller moderne hotellrom og la ferien starte! Her presenterer vi noen av muligheter til overnatting  på Hovden:

Hovdestøylen

Hovdestøylen ligger i naturskjønne omgivelser like ved elven Otra med turstier og langrennsløyper i umiddelbar nærhet. Fra å være et tradisjonelt høyfjellshotell, har det nå blitt et moderne aktivitetshotell i lodge-stil. Hotellet holder nå en svært god standard som vi er stolte av å invitere dere til å oppleve!

Les mer her!

Lisletun

Nederst i Hovden Alpinsenter finner du ett nytt leilighetsanlegg med høy standard. Er tilpasset ungdom og skolegrupper om vinteren, men passer utmerket for familier på sommerstid med sin unike beliggenhet nederst i sommerparken. Leilighetene står klare for utleie til vinterferien. Leilighetene er møblert med høy standard, på soverommene er det 2 enkeltsenger på 90 cm fra Jensen. Sengene kan lett skyves sammen til en stor dobbeltseng.

Les mer her

Hovdehytta

Hovdehytta ligger sentralt i gå-avstand til alt. Langrennssporene starter rett utenfor døra, sentrum med butikker og restauranter 2 minutter unna, Hovden Badeland & Spa ligger vegg i vegg og alpinsenteret er kun 10 minutter unna til fots.

Les mer her!

Hovden Fjellstoge

Hovden Fjellstoge ligger kun 3 kilometer fra Hovden sentrum og her har du gode muligheter til å besøke både langrennssløyper og Hovden Alpinsenter. Hovden Fjellstoge har også fokus på matopplevelser. Her er maten forankret i lokale råvarer og tradisjoner.

Les mer her!

Hovden Høyfjellssenter og Hyttepark

Hovden Høyfjellsenter og Hyttepark tilbyr overnatting nærme Hovden Alpinsenter, og sentrum. Det er bare én kilometer ned til Hovden sentrum, noe som gjør dette til en fin og sentral plass å bo!

Les mer her!

Hovden hytteformidling

Hovden Hytteformidling tilbyr utleie av private hytter sentralt på Hovden. Vi har hytter fra 6 og opp til 17 sengeplasser, alle med bilvei frem til hytteveggen. Hyttene er privateide, noe som gir stor variasjonsbredde, men alle er av høy standard med sin individuelle hjemmekoselige stil.

Les mer her!

Bykle Hotell

Bykle Hotell ligger sentralt plassert i hjertet av Bykle, kun 26 km fra skianlegget Hovden. Her tilbyr de Setesdals største suite, samt 5 dobbeltrom, 11 familierom, en minisuite og syv leiligheter.

Les mer her!