Overnatting

Leter du etter et hotell eller ønsker du å leie en hytte på Hovden?

Uansett hvordan du ønsker å bo vil du alltid finne et alternativ som passer her. Lyst til å bo i leiligheten, storhytter eller fjellstue i løpet av din skiferie, er det heller ingen problem. Her presenterer vi noen av muligheter til overnatting som tilbys.

Hovdestøylen

Hovdestøylen ligger i naturskjønne omgivelser like ved elven Otra med turstier og langrennsløyper like ved. Hotellet har 69 romslige værelser, flere av dem med hems og god plass for hele familien.

Les mer her!

Hovdehytta

Hovdehytta er det eldste turiststedet på Hovden! Hovdehytta ligger midt i smørøyet, med gå-avstand til alt. Langrennssporene som starter rett utenfor døra, sentrum med butikker og restauranter, Hovden Badeland & Spa som ligger vegg i vegg og alpinsenteret kun en 10-minutters gåavstand.

Les mer her!

Hovden Fjellstoge

Hovden Fjellstoge ligger kun 3 kilometer fra Hovden sentrum og her har du gode muligheter til å besøke både langrennssløyper og Hovden Alpinsenter. Hovden Fjellstoge har også fokus på matopplevelser. Her er maten forankret i lokale råvarer og tradisjoner.

Les mer her!

Hovden Høyfjellssenter og Hyttepark

Hovden Høyfjellsenter og Hyttepark tilbyr overnatting nærme Hovden Alpinsenter, og sentrum. Det er bare én kilometer ned til Hovden sentrum, noe som gjør dette til en fin og sentral plass å bo!

Les mer her!

Hovden hytteformidling

Hovden Hytteformidling er Hovden Alpinsenter sin egen utleievirksomhet, og en av de største aktørene på Hovden, med tanke på utleie av hytter. Hyttene er privateide, noe som gir stor variasjonsbredde.

Les mer her!

Bykle Hotell

Bykle Hotell ligger sentralt plassert i hjertet av Bykle, kun 26 km fra skianlegget Hovden. Her tilbyr de Setesdals største suite, samt 5 dobbeltrom, 11 familierom, en minisuite og syv leiligheter.

Les mer her!