Lisletun

Nærmere Hovden Alpinsenter, og sommerparken kommer du ikke !

Lisletun er et nybygd leilighetskompleks ved bunnen av Hovden Alpinsenter med høy standard. Det er 80 sengeplasser fordelt på fem bygg bestående av leiligheter med 2-, 4-, 6- og 8 sengeplasser. Leilighetene er ideelt plassert for familier som ønsker en aktiv ferie, da aktivitetstilbudet i Alpinsenteret er et steinkast unna. Ta stolheisen opp, eller gå runden rundt Nos og du får tilgang til alle de flotte turmulighetene fjellet har å by på.

På vinterstid egner Lisletun seg perfekt for skolegrupper, hvor skiglede står i fokus. Ta gjerne kontakt på post@lisletun.no for mer informasjon rundt våre skolepakker inkl. heiskort og skiutleie. I vintersesongen (15.12.2023 – 15.05.2024) er det 20 års aldersgrense for individuelle gjester, som gjør det til et yndet sted for afterski-deltakere.

Høy standard

Leilighetene er nyoppførte i 2022, og holder en gjennomgående høy standard. Alle sengene i leilighetene er av merket Jensen, som gir god komfort etter lang og aktiv dag i anlegget! Baderommene føles luksuriøse, og møbleringen gjør at roen setter inn. I umiddelbar nærhet finner du Hovden Alpin Logde, som byr på gode matopplevelser i vintersesongen. På sommerstid har både Restaurant Støylen, og Furumo åpent.

Booking

Kapasitet og pris sjekker du enkelt ved å velge «Book her». Kontakt oss gjerne på mail post@lisletun.no for mer informasjon rundt leilighetene.
Merk at i vintersesong er det 20 års aldersgrense for alle boende gjester som ikke kommer samlet som skolegrupper (i perioden 15.12.2023 – 15.05.2024) ID blir sjekket ved ankomst på samtlige som bor på enheten.

På sommerstid (16.05.2023 – 14.12.2023) er det tilrettelagt for familier, og det er ikke krav om 20 år på samtlige gjester i leilighetene.