Ledige Stillinger

Vi er i stadig utvikling og lyser nå ut en rekke spennende stillinger i flere ulike bransjer!

Er du omgjengelig og serviceinnstilt med god arbeidsmoral? Da håper vi du tar en titt på våre ledige stillinger!

Følg med på siden da flere stilliger vil bli lagt ut fortløpende.

Resepsjonist Hovdestøylen

Vi forsterker vårt team ytterligere og leter etter en ny stjernemedarbeider i vårt resepsjonsteam! Har du erfaring fra hotell, reiseliv eller kurs og konferansebooking? Ønsker du å bryne deg på et fremoverlent og spennende arbeidsmiljø i en organisasjon i stadig utvikling? Liker du høyt tempo og varierte arbeidsoppgaver? Da håper vi å høre fra deg!

Les mer og søk her!

Servitør ved Støylen Restaurant & Vinbar

Som servitør er du en del av Hovden Alpin Overnatting som inkluderer alle våre overnattingsteder der Hovdestøylen hotell også har en bar og restaurant. I vår restaurant og bar/vinbar er det høy aktivitet fra morgen til sen kveld og vi strever etter å gi gjestene kulinariske opplevelser utover det forventede hver gang. Hos oss vil en servitør jobbe både med frokost, servering ved konferanser og a la carte servering under kveldstid. Vinbaren vil ha et sortement på ca 200 ulike viner og her er det ønskelig at man har interesse for vin og kobinasjonen mat & vin.

Les mer og søk her!

Kokk (Chef) - Hovdestøylen - Sommer

Vi søker kokker som rapporterer direkte til vår kjøkkensjef i sommersesongen. Vi søker deg som elsker å lage mat. Du er fleksibel, positiv og synes det er inspirerende å være med på å skape nye konsept, utover det er du profesjonell og personlig i ditt møte med våre gjester og kollegaer samt en god medarbeider. For information in English click on the link.

Les mer og søk her!

Kokk (Chef) - Hovdestøylen - Fulltid

Vi søker kokker som rapporterer direkte til vår kjøkkensjef som fulltidsstilling. Vi søker deg som elsker å lage mat. Du er fleksibel, positiv og synes det er inspirerende å være med på å skape nye konsept, utover det er du profesjonell og personlig i ditt møte med våre gjester og kollegaer samt en god medarbeider. For information in English click on the link.

Les mer og søk her!

Kokk (Chef) - Furumo - Fulltid

Vi søker etter en kokk som rapporterer direkte til kjøkkensjefen for Hovden Alpin Servering. Dette er jobben deg som elsker å lage mat i et travelt kjøkken. Du er fleksibel, positiv og synes det er inspirerende å være med på å skape nye konsept, utover det er du profesjonell og personlig i ditt møte med våre gjester og kollegaer samt en god medarbeider. For information in English click on the link.

Les mer og søk her!