Støylen Restaurant & Vinbar

Hos oss kan du oppleve matglede av ulike slag, være seg fantastiske treretters med unike drikkevarer eller den gode barsnacksen til fotballkampen. Vi er stolte over våre konsepter og gleder oss til å ønske deg velkommen til oss. Les mer om vinbaren, Støylen restaurant og sportsbaren vår her:

Støylen Restaurant & Vinbar

I tilknytning til Hovdestøylen hotell finner du Støylen Restaurant & Vinbar.

Dette er Hovdens nyeste tilskudd på restaurant-fronten. Hele hotellet og restauranten er nyoppusset i rustikk fjellstil, og har en fantastisk utsikt over elva Otra og fjellene i vest. Fra den fantastiske terrassen kan du nyte ettermiddags- og kveldssolen til langt på kveld.


Støylen Vinbar

Endelig har vi fått vår egen vinbar på Hovden. Dette har vi ønsket oss lenge, et sted med fokus på god vin, i godt selskap, servert av ansatte med stor kunnskap.

I innbydende lokaler, sentrert rundt den store peisen på Støylen, har vi bygget opp en vinbar med ca. 50 sitteplasser. I tillegg har vi et eget vinrom, med tilhørende chambre séparée med plass til ca. 20 personer. Her kan du booke vinsmaking for selskapet ditt, eller bli med på våre vinkurs som holdes jevnlig gjennom hele året.

Vårt ønske er gradvis å bygge opp en solid vinkjeller, slik at du som vinentusiast skal få oppleve viner i alle prisklasser fra alle verdens hjørner. De fleste vinene skal også være mulig å kjøpe på glass, slik at du smake på ulike viner og utvide din vinhorisont.Støylen Restaurant

I nye og innbydende lokaler med fantastisk utsikt over fjellheimen, kan du nyte en rustikk meny som i stor grad er basert på lokale og norske råvarer.

Her vil du i hovedsak få tradisjonell norsk mat basert på sesongens råvarer. I tillegg vil vi ha egne temakvelder etter sesongens kulinariske høydepunkter og live musikk.

I vår á la carte-restaurant finner du et godt utvalg av velsmakende retter. I restauranten byr vi på nydelige forretter, hovedretter og desserter for enhver smak. I tillegg serverer vi enkle retter som Støylens burger, salat og en utvalg av vår steinovensbakt pizzaer.

I vinbaren byr vi på vår Fjellsnadder meny, med ett utvalg av småretter som passer ypperlig til vårt rike utvalg av viner, her får du Caviar, ost, spekeskinke, Focaccia med mer.

Drikke får du fra vårt store utvalg i vinbaren, og vi har også en juicepakke som er satt sammen for å passe perfekt til de rettene du velger.


Støylen Sportsbar

I tilknytning til Hovdestøylen hotell finner du Støylen Sportsbar, en koselig bar med shuffleboard og servering av enkle småretter. Her viser vi fotball og annen sport hver dag hele året. I tillegg til hotellets gjester, er sportsbaren en populær møteplass for sportsinteresserte lokale og hyttebeboere.

 

 


Bordbestilling kan gjøres online i feltet under.
Ønsker du å booke bord i kveld, anbefaler vi deg å ta kontakt med oss på telefon!

Velkommen til Støylen!

 

 

Booking