Utbygging av Hovdestøylen

 

Leiligheter for firmaer og private i nytt deleeie konsept

På tomten til Hovdestøylen hotell planlegges det nå en utbygging av hotellet med mange nye fasiliteter, badstue ved elven, ulike uteaktiviteter og større konferansemuligheter.
Det planlegges også 100 nye leiligheter i ulike størrelser. Prosjektet skal nå igjennom en regulering i kommunen, blir det godkjent vil salgsstart være til høsten. Konseptet passer både for de som vil eie en leilighet alene, og de som ønsker halvparten av en leilighet i 50/50 eierskap sammen med oss eller med venner og familie.
Felles for alle leiligheten som bygges, er at det legges opp til at firmaer og privatpersoner kan dele på eierskapet og bruken av leilighetene. De aller fleste er ikke på Hovden hver eneste uke, så derfor lanserer vi dette delingskonseptet. I praksis blir leilighetene organisert i ett sameie, enten som ett aksjelag eller borettslag. Her vil det være mulighet til å kjøpe en hel leilighet på vanlig måte, eller kjøpe 50% av leiligheten med bruksrett til annen hver uke. Ferier og høytider blir delt i to, hvor man det ene året f.eks. har første del av påsken og andre året siste del.
Det er mange familier som ønsker å dele fritidseiendom eller leie ut når de ikke er der selv, i dette konseptet blir dette satt i system. Det vil være apparatet til Hovdestøylen hotell som står for organisering av alt fra vask, utleie, utlevering av nøkler, vedlikehold m.m. Eier man en leilighet sammen med venner og familie, og den ene parten vil selge, så vil ikke det være noe problem for den andre parten å bli værende, alternativt kjøpe den andre halvparten. Har man ikke noen å kjøpe sammen med, kan du eie leiligheten 50/50 med Hovdestøylen hotell. Da vil leiligheten gå i utleie til hotellets gjester de ukene hotellet disponerer leiligheten. Man kan også leie ut uker man selv ikke bruker, og få inntekt på leiligheten. Ønsker man å eie en hel leilighet, men leie ut når man ikke bruker den selv, så vil det være tilrettelagt for det også, men utleien vil være frivillig. Det eneste kravet vi setter er at utleien skal gå via hotellet.
For selskaper som ønsker en firmaleilighet til sine ansatte, vil dette være en meget god løsning. Apparatet til hotellet organiserer alt, og sørger for at leiligheten alltid er ren og i orden til neste som kommer. I tillegg vil mindre selskaper med færre ansatte kunne kjøpe en halv leilighet og dermed få muligheten til å kunne tilby sine ansatte en fritidseiendom på fjellet, til halve prisen. Har man i perioder behov for flere leiligheter til konferanser eller firmaturer, kan man bare leie flere leiligheter i anlegget.
Halvparten av leilighetene vil være vanlig leiligheter med ett til fire soverom. Den andre halvparten vil være leiligheter med ett til tre soverom, men som i tillegg vil ha ett hotellrom som er tilknyttet med dør imellom. Hotellrommet kan brukes sammen med leiligheten eller leies ut separat via hotellet.
Muligheten er mange for deg som ønsker en fritidseiendom på fjellet, tilpasset ditt bruk.
Registrer din interesse og bli blant de første som får mulighet til å kjøpe, når prosjektet kommer ut for salg til høsten.