Hovden Alpin Lodge

Hovden Alpin Lodge er den sosiale møteplassen midt i bakken!

Hovden Alpin Lodge

Lodgen er den sosiale møteplassen midt i bakken!
Her kan du spise lunsj med Hovdens beste utsikt, kjøre afterski med stil, spise en god middag eller bestille drinker fra Hovdens beste coctailbar.

Lodgen har en unik beliggenhet midt i alpinbakken, høyt og luftig, med flott utsikt over skianlegget og fjellene rundt. Den store terrassen utenfor vil gjøre opplevelsen spektakulær. Her kan du nyte et glass champagne med utsikt over hele Hovden og fjelltoppene Hartevassnutane, Hovdenuten og Hartevatnet.

Restauranten er bygget med tradisjonell lafteteknikk og bringer garantert frem den gode alpefølelsen vi alle er på jakt etter. Stedet ligger strategisk midt i bakken og fungerer som et knutepunkt, uavhengig om man går langrenn eller kjører alpint, telemark eller snowboard. Du kan også komme deg opp til lodgen med bil eller på bena. Ta veien over brua midt på parkeringsplassen til Hovden Alpinsenter.

Lunsj på Lodgen

Lodgen med ski inn og ski ut, og er en populær lunsj-plass for skigjestene våre. I lunsjen har vi fokus på at gjestene våre skal få maten raskt, for vi vet at mange vil ut på ski igjen så fort som mulig. Våre signaturretter er den saftige Lodge-burgeren, den smakfulle gulasjsuppen, kyllingsalat, samt vår populære Spekefjøl med et utvalg av lokale og internasjonale delikatesser. I tillegg serveres det ulike retter som skifter gjennom sesongen.

Kveldsmeny på Lodgen

Her serverer vi en deilig a la carte meny hvor du kan velge mellom kjøtt, fisk og vegetar. Menyen skiftes hver måned, så her kan du oppleve nye smaker og nye retter gjennom hele vinteren.

Vi har et stort utvalg av viner i alle prisklasser og saftige juicer i mange varianter.
Her finnes det noe for enhver smak! 

Afterskilunsj

På lørdager og i ferier kan du booke bord til vår populære Afterskilunsj fra kl. 15.00. Vi garanter god musikk og god stemning på vår afterski, som ofte glir over i middag for de ivrigste. På Lodgen treffer du gjerne de som er fra 30 år og oppover.  Book her

Lei lodgen til din private fest

Lodgen har åpent fra slutten av november til slutten av april, men resten av året kan den leies til private arrangementer, som bryllup og andre familie- og firmaselskaper.

Bordbestilling:

Ønsker du å booke bord, anbefaler vi deg å ta kontakt med oss på telefon!

Det er mye folk mellom 13 og 15 så har du mulighet – kom tidlig!

Velkommen til Lodgen!