Alpin Lodge

Hovden Alpin Lodge er den sosiale møteplassen midt i bakken!

Her kan du spise lunsj med Hovdens beste utsikt, kjøre afterski med stil, spise en god middag eller bestille til bordet fra Hovdens beste Coctailbar.

I tillegg til vår berømte fjøl-meny, serverer vi en deilig 3-retter meny hvor du kan velge mellom kjøtt, fisk og vegetar. Denne menyen er også satt opp som en 6-retters meny, så om du ønsker kan du velge mellom alt fra 1 – 6 retter! Menyen skiftes annenhver uke, så her kan du oppleve nye smaker og nye retter gjennom hele vinteren.

Se menyen vår HER

Til maten serverer vi både en vinpakke og en juicepakke som er laget for å passe perfekt til de rettene du velger. Vi har Hovdens beste vinkart med over 100 forskjellige viner i kjelleren og saftige juicer i mange varianter. Her skal det finnes noe for enhver smak og prisklasse!

Hovden Alpin Lodge har en unik beliggenhet midt i alpinbakken, høyt og luftig og med en flott utsikt over skianlegget og Hovden sentrum. Den store terrassen like utenfor vil gjøre opplevelsen spektakulær. Her kan du nyte et glass vin og en bedre middag med utsikten fra hele 1175 høydemeter ned mot Hartevassnutane, Hovdenuten og Hartevatnet.

Anlegget er en fjellgård bygd i tradisjonsrik lafteteknikk. Stedet er lagt strategisk til rette og fungerer som et knutepunkt, uavhengig om man driver langrenn, alpint, telemark eller snowboard.

Muligheter for booking er som følger:

Fredag
Lunsj på dropp inn, middag på bordbestilling fra kl. 18.00

Lørdag
Lunsj. Mulighet for bestilling kun kl.12.00 – Dropp inn mellom kl. 12-17. Middag på bordbestilling fra kl. 18.00.

Champagnelunsj lørdag:
I tillegg er det mulighet for å bestille bord for champagnelunsj fra kl. 14.30 – Meny for to personer: 1 flaske champagne, 1 speketallerken på deling, valgfri lunsj fra menyen. Pris kr 850,- pr.person

Book bord til Champagnelunsj her:
Lørdag 20.2
Lørdag 27.2
Lørdag 6.3
Lørdag 13.3
Lørdag 20.3

20 års aldersgrense for nye gjester etter kl.21.00

Søndag
Lunsj på dropp inn.

Borbestillinger gjøres online i feltet under, men ønsker du å booke bord samme kvelden anbefaler vi deg å ta kontakt med oss på telefon!

Grunnet nye nasjonale tiltak er det ikke mulig å booke bord for fler enn 10 personer.