Hovdestøylen

Hovdestøylen er nå pusset opp og ønsker dere velkommen inn i varmen!

En følelse av luksus i naturskjønne omgivelser

Hovdestøylen har siden det ble bygget for over 40 år tilbake, vært Hovdens storstue. Men tidens tann hadde satt sine spor, så tiden var inne for oppussing og endring av konseptet. Fra å være et tradisjonelt høyfjellshotell, har det nå blitt et moderne aktivitetshotell i lodge-stil. Her treffer du lokale og hyttefolk som er interessert i sport og det sosiale samværet.

I tillegg kan du endelig få oppleve en topp moderne restaurant med en helt egen vinbar. I vinbaren kan du nyte et glass foran peisen fra vårt store utvalg av viner, gjerne sammen med litt enkel mat. Ønsker du å kombinere gode viner til et bedre måltid, kan du velge fra menyen til á la carte restauranten.

Tett på naturen

Hotellet ligger idyllisk til langs elven Otra med en fantastisk utsikt mot fjellene. Tur-, sykkel- og langrennsløypene passerer rett utenfor døren. Det er gangavstand til sentrum med et rikt utvalg av restauranter og butikker. Fra terrassen utenfor hotellrestauranten kan du nyte utsikten mot fjellene under gode solforhold fra formiddag til kveld. Beliggenheten gir også et godt utgangspunkt for dagsturer eller utflukter i fjellområdene rundt oss.

Konferansefasiliteter

I hotellets andre etasje har vi en egen konferanseavdeling med toppmoderne konferanseutstyr. Her kan vi ønske velkommen til grupper på inntil 300 gjester i et kino oppsett, og 130 gjester for bankett med oppsett på langbord eller runde bord. I tillegg har vi et eget styrerom med langbord for inntil 28 gjester. Rommet kan deles i to møterom ved behov. Konferanserommene kan bestilles med flere tilleggspakker for mat, drikke og tilbehør, kontakt oss gjerne for mer info.