Hovdehytta

Vi ønsker velkommen til Hovdehytta

Hovdehytta er et hyggelig og sentralt overnattingsalternativ med 28 leiligheter og over 180 sengeplasser for selvhushold. Leiligheter har fra 4 til 12 sengeplasser med gjennomgående god standard. Alle leilighetene har åpen løsning med kjøkken og stue, eget bad og fra 2-5 soverom.

På bestilling kan vi tilby gruppefrokost, lunsj og middag. Vi har godt samarbeid med lokale aktører dersom det er ønskelig med leie av større lokaler under deres opphold. Ta kontakt for mer info.

Velkommen til hyggelig fjellopplevelse på Hovdehytta!

 

Om leilighetene på Hovdehytta

Alle leilighetene på Hovdehytta har egen kjøkkenkrok og spiseplass og stuedel med TV og sittehjørne. Noen av de større leilighetene har badstue og badekar.

2-sengs leilighet:

Leilighet med 2 sengeplasser, dobbeltseng. Bad med dusj, stue med spiseplass og kjøkkenhjørne. Kjøkkenet er fullt utstyrt til matlaging, og leilighetene har alt utstyr som trengs til sluttrengjøring.

4-sengs leilighet: 

Leilighet på ca. 50m2 med 4 sengeplasser fordelt på 2 soverom, ett soverom med køyeseng og ett med dobbeltseng. Flislagt bad med dusj, stue med spiseplass og kjøkkenhjørne. Kjøkkenet er fullt utstyrt til matlaging, og leilighetene har alt utstyr som trengs til sluttrengjøring. Leiligheten har flott utsikt over Hovden.

5-sengs leilighet: 

Leilighet på ca. 50m2 med 5 sengeplasser fordelt på 2 soverom, ett soverom med køyeseng og ett med familiekøye. Flislagt bad med dusj, stue med spiseplass og kjøkkenhjørne. Kjøkkenet er fullt utstyrt til matlaging, og leilighetene har alt utstyr som trengs til sluttrengjøring. Romslig leilighet som passer for en familie.

6-sengs leilighet:

Leilighet på ca. 50m2 med 6 sengeplasser fordelt på 3 soverom, to soverom med køyeseng og ett med dobbeltseng. Flislagt bad med dusj, stue med spiseplass og kjøkkenhjørne. Kjøkkenet er fullt utstyrt til matlaging, og leilighetene har alt utstyr som trengs til sluttrengjøring. Leiligheten har flott utsikt ut over Hovden.

7-sengs leilighet: 

Leilighet på ca. 67m2 med 7 sengeplasser fordelt på 3 soverom, to soverom med køyeseng, og ett med familiekøye. Flislagt bad med dusj, stue med spiseplass og kjøkkenhjørne. Kjøkkenet er fullt utstyrt til matlaging, og leilighetene har alt utstyr som trengs til sluttrengjøring.

8-sengs leilighet: 

Leilighet med 8 sengeplasser fordelt på 4 soverom, ett soverom med køyeseng og tre med dobbeltseng. Bad med dusj, stue med spiseplass og kjøkkenhjørne. Kjøkkenet er fullt utstyrt til matlaging, og leilighetene har alt utstyr som trengs til sluttrengjøring. Leiligheten er på to etasjer. På hemsen er det en sovesofa der 2 ekstra kan sove. Totalt er det plass til 10 personer i leiligheten. Leiligheten har flott utsikt ut over Hovden.

9-sengs leilighet: 

Leilighet med 9 sengeplasser fordelt på 4 soverom, ett soverom med køyeseng, ett med familiekøye og to med dobbeltseng. Flislagt bad med dusj, stue med spiseplass og kjøkkenhjørne. Kjøkkenet er fullt utstyrt til matlaging, og leilighetene har alt utstyr som trengs til sluttrengjøring. Leiligheten har to etasjer. På hemsen finnes det en sovesofa der to kan sove, totalt kan en være 11 personer i leiligheten.

10-sengs leilighet: 

Leilighet på ca. 105 m2 med 10 sengeplasser fordelt på 5 soverom, 2 soverom med køyeseng og 3 med dobbeltseng over 2 etasjer. På hemsen finnes en sovesofa, her kan to ekstra sove, totalt kan en være 12 personer i leiligheten. 2 flislagte bad med dusj, stue med spiseplass og kjøkkenhjørne. Leiligheten har flott utsikt ut over Hovden.

11-sengs leilighet: 

Leilighet på ca. 110 m2 med 11 sengeplasser fordelt på 5 soverom, 2 soverom med dobbeltseng, 2 soverom med køyeseng og 1 med familiekøye. Leiligheten er over 2 etasjer, 2 flislagte bad med dusj, stue med spiseplass og kjøkkenhjørne. Kjøkkenet i alle leiligheter er fullt utstyrt til matlaging og har alt utstyr som trengs til sluttrengjøring. Det finnes en sovesofa på hemsen der 2 ekstra kan sove, totalt kan en være 13 personer i leiligheten.