Nytt skiområde

Nytt skitrekk og 4 nye løyper kommer rett bak leilighetsprosjektet Vestheisen Familiepark i 2021/2022!

Nå starter vi prosjektering av et helt nytt skiområde med mange spennende bakker! Bakkene vil ligge rett ovenfor Vestheisen familiepark, som vi bygger ut med ca 100 nye leiligheter, og vil bestå av ett t-trekk og 4 nye bakker. I tillegg vil det lages en transportløype fra toppen av trekket over til Breive. Alle løypene vil få snøkanoner/lanser og flombelysning. Dette vil gjør at bakkene vil være de første som åpner og de siste som stenger med tanke på snøforhold, i tillegg blir de et flott tilskudd på kveldskjøringen. Trekket og løypene vil følge åpningstidene til hovedheisen, og dermed være åpent 7 dager i uken.

       

 

Vestheisen Familiepark vil i tillegg til å få ett helt nytt skitrekk utenfor døra, også få en egen ski/akebake med tautrekk rett bak anlegget. Her vil beboerne i anlegget få muligheten til å stå på ski fra 09.00 til 23.00 hver dag. Vestheisen familiepark har også egen skøytbane, samt et fellesbygg med betjent resepsjon. Her blir det salg av kaffe, kakao, brus, øl, vin, vafler, sjokolade m.m. som kan nytes i peisestuen. Dette finnes også et aktivitetsrom med billiard, bordtennis og andre aktiviteter hvor barna blir underholdt, mens de voksne koser seg i anleggets velværeavdeling med treningsrom, badstue, boblebad og relaxrom.

Vestheisen familiepark vil totalt få ca 100 leiligheter med parkering i kjeller, første byggetrinn med 33 leiligheter er under oppføring og de første beboerne har allerede flyttet inn. Resten flytter inn i løpet av 2021. Byggetrinn 2 er også lansert med 24 ny leiligheter. Disse er planlagt ferdigstilt i 2021/22. Leilighetene er fra 63 til 138 kvm med priser fra kr 2 550 000.

Visning: Vi har folk på Hovden hver dag hele året så ta kontakt med Exbo megler Svenn Kvannes på tlf 926 37 843 for en privat visning i anlegget

Les mer om Vestheisen Familiepark HER!