Hovdenparken

Hovden Alpinsenter kan skilte med et av landets beste parkanlegg!

Parken

Velkommen til Hovdenparken!

Hovden kan skilte med et av landets beste parkanlegg som i år igjen er nominert til «Årets Park» av Brettforbundet. Takket være et langsgående t-trekk, inviterer parken til effektiv kjøring med mange laps i timen.

Hovdenparken består av både en rødpark og en blåpark fullsatt av elementer. Vi tilrettelegger for kjøring helt fra nybegynnerstadiet til Norgescupstandard. Mest kjent er den røde hopplinjen bestående av 3 store hopp som gir deg god tid til å prøve de mer krevende triksene. Likevel undervurderer vi aldri gleden av å kunne leike seg på de mindre, men minst like morsomme elementene. Parken huser normalt godt over 30 elementer, fordelt på rails og hopp.

parken

En viktig treningsarena

Parken er treningsarena for Snowboard & Friski-linjen til Hovden Skigymnas, og hjemmearenaen til den internasjonalt kjente brettkjøreren Sindre Tveiten som også er anleggets teamkjører. Dette er en godt etablert park som er foretrukket for konkurranser på nasjonalt nivå, og spesielt for Slopestyle.

Dette skjer i parken sesongen 2022/2023:

  • Program for parken kommer nærmere vintersesongen
På Hovden får du som gjest virkelig testet noe av det morsomste landet har å tilby av park.

DETTE SKJER I PARKEN:

NOMINERT TIL ÅRETS PARK 2021!

Hovdenparken har i flere år vært med i kampen om å bli kåret til landets beste park og i år er vi igjen nominert! Hovden er kjent for velbygde, kreative og trygge elementer som gir mye kjøring på ett run. Følg linken og les juryens begrunnelse. STEM GJERNE PÅ OSS!

Mer info

NORGESCUP TIL HOVDEN I 2022!

Hovden blir arena under årets Norgescup! I samspill med Hovden Brettklubb har vi år fått tildelt dobbel slopestyle snowboard allerede første helgen i februar. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen!

Mer info

10. DESEMBER 2021 KAN DU KJØRE PARK!

I år tar vi sikte på å bygge opp både blåpark og rødpark i kjent og kjær Hovdenstil! Chris er mer enn klar og vi setter opp et par elementer allerede fra første åpningsdag. Klikk på linken for et tilbakeblikk fra fjorårets sesong mens vi venter på snøen.

Mer info