Hovdenparken

Hovden Alpinsenter kan skilte med et av landets beste parkanlegg!

Parken

Velkommen til Hovdenparken!

Hovden kan skilte med et av landets beste parkanlegg som ofte er å finne nominert til «Årets Park» av Brettforbundet. Takket være et langsgående t-trekk, inviterer parken til effektiv kjøring med mange laps i timen.

Hovdenparken består av både en rødpark og en blåpark fullsatt av elementer. Vi tilrettelegger for kjøring helt fra nybegynnerstadiet til Norgescupstandard. Mest kjent er den røde hopplinjen bestående av 3 store hopp som gir deg god tid til å prøve de mer krevende triksene. Likevel undervurderer vi aldri gleden av å kunne leike seg på de mindre, men minst like morsomme elementene. Parken huser normalt godt over 30 elementer, fordelt på rails og hopp.

parken

En viktig treningsarena

Parken er treningsarena for Snowboard & Friski-linjen til Hovden Skigymnas, og hjemmearenaen til den internasjonalt kjente brettkjøreren Sindre Tveiten som også er anleggets teamkjører. Dette er en godt etablert park som er foretrukket for konkurranser på nasjonalt nivå, og spesielt for Slopestyle.

Årets plan
  • Vi planlegger for park også i år og setter i gang så fort snøen tillater det.
  • Med både blåpark og rødpark dekker Hovden Alpinsenter de fleste behov innen parkkjøring.
  • Vi går inn for å levere sesongens mest lekne slopestyle-løype.
  • Vi er destinasjon for dobbel Norgescup i Slopestyle Snowboard i Februar 2022.
På Hovden får du som gjest virkelig testet noe av det morsomste landet har å tilby av park.

En ettertraktet arena for slopestyle

Hovdenparken har i flere år vært med i kampen om å hevde seg blant de beste parkene i landet. Hovden er kjent for velbygde, kreative og trygge elementer som gir mye kjøring på ett run.

Mer info

Norgescup til Hovden i 2022!

Hovden blir arena under årets Norgescup! I samspill med Hovden Brettklubb har vi år fått tildelt dobbel slopestyle snowboard allerede i februar.

Mer info

Årets park 21/22

I år tar vi sikte på å bygge opp både blåpark og rødpark i kjent og kjær Hovdenstil! Chris er mer enn klar og vi venter på kulda. Bli med oss på et tilbakeblikk fra fjorårets sesong mens vi venter på snøen.

Mer info