• Lifts
    1/8
  • Slopes
    0/33

Velkommen til Hovden

Velkommen til sommer på Hovden! Her finner du naturskjønnhet og aktiviteter for alle. Om sommeren byr Hovden på grønne daler, blomstrende enger og flotte fjell. Utforsk turstiene som spenner fra rolige spaserturer langs Otra-elven til mer krevende fjellturer med fantastisk utsikt.

Sykkelentusiaster kan glede seg over et nettverk av sykkelveier og stier for alle nivåer, inkludert spennende downhill-sykling. Kjøl deg ned med en dukkert i klare fjellvann eller prøv fiskelykken i Otra-elven og nærliggende vann. For en dag med lek og avslapning, besøk Hovden Badeland, som tilbyr bassenger og vannsklier for både store og små.

Uansett om du søker eventyr eller ro, finner du det på Hovden.

 

Sommerheisen

Sommerheisen er åpen!

Sommerheisen tar dere opp til toppen av Storenos 1183 m.o.h, og er det optimale utgangspunktet for både barnefamilier, syklister og spreke turgåere. På toppen kan du velge mellom en lettere spasertur, merkede turstier eller benytte deg av våre downhill-løyper! Åpen hver dag 11:00 - 16:00.

Kjøp heiskort

Furumo Sommer

Mat & Drikke

Øverst i Setesdal er det ikke kun naturopplevelser som står på menyen. Hovden byr på et bredt utvalg av spisesteder av god standard!

Les mer om spisestedene på Hovden

Hovdehytta Sommer

Overnatting

Uansett hvordan du ønsker å bo, vil du kunne finne et alternativ som passer dine behov. Velg mellom leiligheter, storhytter, mindre hytter eller moderne hotellrom og la ferien starte!

Les mer om overnattingsstedene

Sommeraktiviteter

Selected filters:

Eventkalender

 

I dag:

I morgen

<% header %>

Ingen arrangementer
Laster...