Personlig trener - PT (privatundervisning)

Personlig trener - PT (privatundervisning)

Ønsker dere å booke privatundervisning kan dette gjøres på mail post@hovdenaktiv.no eller på telefon +47 37 93 94 04
Målet med å leie en PT er å forbedre skiteknikken eller for de som aldri har stått på ski få hjelp til å komme i gang. Din PT ser på dine ferdigheter og sammen trener dere på å bli bedre. PT passer alle ferdighetsnivåer, både nybegynnere og eksperter. Vi tilbyr PT i langrenn, telemark, snowboard og alpint.

Beskrivelse

Med PT har skilæreren full fokus på deg og din skikjøring. Du bestemmer selv hva du skal trene på. PT helt alene gir rask progresjon og du får mest mulig ut av tiden sammen med din skilærer. Best utbytte av din PT får man ved å kjøpe et klippekort med flere timer. Her legges det opp til egentrening mellom hver time. Det er samme PT som følger deg igjennom alle timene. PT tilbys på alle nivåer, helt fra de som aldri har stått på ski før, til eksperter som ønsker å finslipe teknikken.

Ved flere deltakere på samme privattime, bør hele gruppen være på samme ferdighetsnivå.Leksjoner på 1-2 timer anbefaler vi max 5-6 personer i gruppen og leksjoner på 3-6 timer anbefaler vi max 10 personer i gruppen.

Hovden Aktiv Skiskole ved Hovden Alpinsenter er kvalitetssikret gjennom Den norske skiskolen (DNS) i Norge.

Ønsker dere å booke privatundervisning kan dette gjøres på mail post@hovdenaktiv.no eller på telefon +47 37 93 94 04


Det er ikke inkludert heiskort eller utstyr i prisene. Vi oppfordrer alle att vare helt ferdig for å gå ut i bakken på starttiden, sånn att ikke noe verdifull tid blir mistet.

Kontaktinformasjon

Hovden Alpinsenter, 4756, Hovden i Setesdal