Weekend-skiskole 3-9 år

Weekend-skiskole 3-9 år

Lørdag til søndag tilbyr vi gruppekurs for barn fra 3 år til 9 år. Bli med på intensive dager fylt med skiglede, mestring og mye moro.

Beskrivelse

-Nybegynner
På en morsom og spennende måte trener vi på å gli, bremse, svinge i lette løyper og ta tallerkenheisen.
Forkunnskaper: Ingen forkunnskaper bortsett fra at barnet kan vare borte fra mamma og pappa eller annen nær voksen under leksjons tiden.

-Lett øvet
Fortsettningskurs for barn som har kommet igang med skikjøringen og klarer å ta tallerkenheisen. Vi trener på å bli enda tryggere på å svinge og bremse i litt mer variert terreng ved hjelp av morsomme øvelser.
Forkunnskaper: Barna kan svinge og bremse i grønne løyper og og er klar for blå løyper. Klarer å ta tallerkenheisen og er klare for t-krokheisen.

NB! Gruppekurs krever minimum 3 påmeldte. Ved to eller færre elever tilbyr vi 90 minutter personlig trener lørdag. Man må vare med på lørdagens leksjon.

Bra å vite:
For våre instruktører som jobber innom skiskolen er det veldig bra om vi før leksjonen får beskjed om barnet har noen spesielle behov. Det gjør det enklere for oss å gi barna den beste opplevelsen. Foreldrene bør også tenke på at barna kommer med energi og med mat i magen. Da får de mest mulig ut av skiskolen.

Det er ikke inkludert heiskort eller utstyr i prisene. Vi oppfordrer alle til å ha heiskort og utstyr klart før leksjonen begynner. Dette er for å forhindre at verdifull tid ikke utgår i leksjonen for deg og andre som er med. Etter den første dagen ser vi over gruppene slik at alle barna er i riktig gruppe som passer deres ferdighetsnivå.

Bestillingsvilkår:
Avbestilling må skje innen 48h før ankomst, gjesten får da tilbake halvparten av summen. Booking som ikke kanselleres er det ingen refusjon for.