Ungdom 11-14 år
Ungdom 11-14 år

Ungdom 11-14 år

Her treffes ungdom mellom 11 – 14 år i nybegynner, lett øvet eller øvet gruppe alt ut fra tidligere erfaring. I en gruppe med andre på likt nivå mestrer vi utfordringer i ulike terreng og har det gøy sammen.

Kurset er fra mandag til torsdag.

Beskrivelse

Her treffes ungdom mellom 10 – 15 år i nybegynner, øvet eller avansert gruppe alt ut fra tidligere erfaring. I en gruppe med andre på likt nivå mestrer vi utfordringer i ulike terreng og har det gøy sammen.

UNGDOM 11-14 ÅR - NYBEGYNNER
Nybegynnerkurs for deg som vil lære deg grunnleggende skikjøring. Vi hjelper deg å bli kjent med utstyret og trener på å skli, svinge, bremse og kjøre heis.

Forkunnskaper: Ingen.

UNGDOM 11-14 ÅR - LETT ØVET
Gruppekurs for de som har noe erfaring, ungdom 11-14 år. Påbyggingskurs for deg som er kommet i gang med din skikjøring. Vi trener på å bli enda tryggere i blå og røde løyper. I denne gruppen lærer du å kjøre med parallelle ski og finne riktig flyt.

Forkunnskaper: Du klarer å svinge og bremse i grønne løyper. Du kan kjøre tallerkenheis og er klar for blå løyper.

UNGDOM 11-14 ÅR - ØVET
Gruppekurs for deg som har kjørt mye, ungdom 11-14 år. En gruppe for deg som er trygg på ski og kjører godt i røde løyper. Vi arbeider med å regulere fart og håndtere skiene i ulike typer underlag, variert terreng og i forskjellig typer sving.

Forkunnskaper: Du kan godt håndtere kjøring i røde løyper og føler deg trygg på ski.

Kontaktinformasjon

Hovden Alpinsenter, 4756, Hovden i Setesdal