Ukesgruppe for barn 7-9 år

Ukesgruppe for barn 7-9 år

Til våre barn 7-9 år tilbyr vi tre nivåer av skiskole. Les mer for å forsikre deg om at ditt barn kommer i den riktige gruppe.

Beskrivelse

-Nybegynner
På en morsom og spennende måte trener vi på å gli, bremse,svinge i lette løyper og ta tallerkenheisen.
Forkunnskaper: Ingen forkunnskaper bortsett fra at barnet kan vare borte fra mamma og pappa eller annen nær voksen under leksjons tiden.

-Lett øvet
Fortsettningskurs for barn som har kommet igang med skikjøringen og klarer å ta tallerkenheisen. Vi trener på å bli enda tryggere på å svinge og bremse i litt mer variert terreng ved hjelp av morsomme øvelser.
Forkunnskaper: Barna kan svinge og bremse i grønne løyper og og er klar for blå løyper. Klarer å ta tallerkenheisen og er klare for t-krokheisen.

-Øvet
Denne gruppen passer for barn som har stått mye på ski og klarer seg i de fleste løyper. Tempoet er høyere og vi trener på rytme, fart og balanse. Vi øver på pararelleski svinger å prøver oss i ulike typer terreng med høy spenning og moro!
Forkunnskaper: Barna kan svinge og bremse i blå løyper, er modne for røde/sorte løyper og klarer alle typer av heiser.

NB! Gruppekurs krever minimum 4 påmeldte. Ved tre eller færre elever tilbyr vi 90 minutter personlig trener mandag til tirsdag. Man må vare med på mandagens leksjon.

Bra å vite:
For våre instruktører som jobber innom skiskolen er det veldig bra om vi før leksjonen får beskjed om barnet har noen spesielle behov. Det gjør det enklere for oss å gi barna den beste opplevelsen. Foreldrene bør også tenke på at barna kommer med energi og med mat i magen. Da får de mest mulig ut av skiskolen.

Det er ikke inkludert heiskort eller utstyr i prisene. Vi oppfordrer alle til å ha heiskort og utstyr klart før leksjonen begynner. Dette er for å forhindre at verdifull tid ikke utgår i leksjonen for deg og andre som er med. Etter den første dagen ser vi over gruppene slik at alle barna er i riktig gruppe som passer deres ferdighetsnivå.

Bestillingsvilkår:
Avbestilling må skje innen 48h før ankomst, gjesten får da tilbake halvparten av summen. Booking som ikke kanselleres er det ingen refusjon for.