Downhill-sykling
Downhill-sykling

Downhill-sykling

Med en rekke forskjellige løyper å velge mellom, fra enkle og rolige til mer tekniske og krevende, kan syklister finne noe som passer til deres ferdighetsnivå og preferanser!

Book

Beskrivelse

Uansett hvilken løype du velger, kan du forvente deg bratte bakker, skarpe svinger og høye hastigheter mens du suser nedover fjellsiden. Med vakker utsikt og et fantastisk terreng å utforske, er downhill sykling på Hovden en opplevelse du ikke vil glemme.

Steinbiten
Dette er første løypen du møter på toppen. Den er blågradert og tar deg ned til starten av «Originalen» og «Smakebiten». Det er en ganske snill løype med mange doseringer og noen hopp.

Smakebiten
Dette er 2 km med blågradert flyt løype av ytterste kvalitet! Den er bygget for at alle med ulike ferdighetsnivåer skal kunne ha det gøy og kose seg ned fjellet. Den er en fryd å sykle både for erfarne og uerfarne syklister.

Originalen
Dette er den første sykkelløypen som ble bygget på Hovden Alpinsenter for mange år siden. Den har fått små oppgraderinger hvert år og er nå blitt til en rask teknisk blågradert løype som er 2 km lang. Denne er litt brattere og mere ujevn enn Smakebiten, og byr dermed på litt mere utfordring.

* Dette er på Hovden i Setesdal
Heiskort kjøper du og betaler direkte online. Du må ha med din egen sykkel.

Du kan kjøre heisbasert downhill-sykling i sommerheisens åpningstider!

Kontaktinformasjon

Hovden Alpinsenter, ,
+47 37939400
post@hovdenalpinsenter.no

Åpningstider

Åpningstidene for sykkelløypene følger sommerheisen.