Dobbeltrom med sovesofa.
Dobbeltrom med sovesofa.
Dobbeltrom med sovesofa.
Dobbeltrom med sovesofa.
Dobbeltrom med sovesofa.
Dobbeltrom med sovesofa.

Dobbeltrom med sovesofa.

Flott, nyoppusset dobbeltrom med sovesofa, i hjertet av Hovden!

Beskrivelse

Disse store rommene ved Hovdestøylen legger til rette for et herlig opphold i flotte omgivelser. Sovesofaen kan res opp for inntil 2 personer ekstra, noe som gjør dette til det perfekte rommet for en familie på tur. Vi er ute etter å skape gode fjellopplevleser gjennom nydelig mat, god service og ett aktivitetstilbud som passer for alle! Rommet er utstyrt med en Smart-TV, minibar og en koselig sittegruppe. I lobbyen er det mulig å se dagens sportsbegivenhet med noe godt i glasset.
 
Fra rommene har du nydelig utsikt over fjellene og vidda i vest !
 
Fra terassen på Hovdestøylen får du umiddelbart tilgang til langrennsettverket som strekker seg langt inn på vidda. Hovden Alpinsenter ligger, med sine 7 heiser og trekk, en liten kjøretur unna. Her er det tilbud for alle aldre og ferdighetsnivåer, samt mange gode restauranter!
 
I Restaurant Støylen er vi opptatt av den gode matopplevelsen. Kombinert med kunnskapen om maten, og den lokale tilknyttningen tilbyr vi et vinkart av høy kvalitet! Frokosten er inkludert, og serveres i vakre omgivelser med utsikt ut over Otra!
 
Ikke nøl med å ta kontakt med resepsjonen ved spørsmål på post@hovdestoylen.com eller telefon, 379 38 800.
 
Vi ser frem mot å få ønske dere velkommen til Hovdestøylen