Siste statusmelding

Kom til Hovden og test våre oppgraderte sykkelløyper.

Skrevet tirsdag, 19th juli, 2022

En ny seksjon av "Smakebiten" er åpnet. Kombiner gjerne dagen med rappellering, kulphopping, frisbeegolf, elektrisk gokart, minigolf, hoppetårn eller en av våre andre aktiviteter i Hovden Aktivitetspark.
https://visithovden.com/hovden-aktivitetspark/

Det er stor pågang på leie av Downhill sykler nå, så vi anbefaler å booke online på vår nettside før man kommer: https://visithovden.com/aktiviteter/downhill-sykling/

Vi ses på Hovden!

I morgen (fredag 15. juli) åpner vi 🥳

Skrevet torsdag, 14th juli, 2022

🚲 I morgen (fredag 15.juli) åpner vi Sommerheisen og kan endelig starte med Downhill-sykling igjen.

I anlegget finner du to biketrails(sykkelløyper):

Orginalen - er en 3 km lang teknisk sykkelløype, med både flyt og tekniske elementer. Løypen er gradert blå, det vil si at alle elementer kan rulles. Løypen er mere teknisk enn den nye Smakebiten, men den er absolut overkommelig for de fleste. Er du helt nybegynner så anbefaler vi å begynne på smakebiten.

Smakebiten - er en ny blå flytsti som er under konstruksjon. Løypen er bygd med tanke på at alle skal kunne ha det gøy, både erfarne og nybegynnere, store og små. 1 km.av løypen er klar for åpning nå. Løypen ble påbegynt i fjor, og målet er å kunne ferdigstille 1-2 km. mer før vinteren kommer. Allerede nå kan du teste den første seksjonen av Smakebiten.

Du finner løypene på toppen av Storenos. Der starter Orginalen rett frem fra toppstasjonen. Når du kommer litt lenger ned på Mor Åse sletta deler løypa seg, og du kan enten kjøre videre på Orginalen, helt til bunn, eller ta den nye løypa Smakebiten.

OBS❗️Velger du Smakebiten skal du være oppmerksom på at løypen slutter etter ca. 1 km. Vi har skiltet en midlertidig vei tilbake til Orginalen, så du kommer deg fint ned igjen. Løypene er godt skiltet.

Vi oppfordrer alle våre gjester om å respektere skiltene som er plassert ut i sykkelparken. Sykling er forbundet med stor fart, og det er derfor viktig at det er gjensidig respekt mellom gående og syklende på fjellet.

Husk å booke Downhill-sykler i god tid:
https://hovden.skiperformance.com/no/Sommer-sesong/shopp#/no/Sommer-sesong/kj%C3%B8pe?bookable_y_n_a=a

Gladnyhet!

Skrevet onsdag, 29th juni, 2022

Da er asfalteringen av parkeringsplassene i gang 😃

Vi ønsker å belønne våre faste stamgjester med en ekstra god rabatt i år.

Skrevet torsdag, 12th mai, 2022

Kjøper du sesongkortet ditt før 15 juni, så slipper du prisstigningen til neste sesong, og du får for første gang hele 15% rabatt på forrige sesongs priser. Dette gjelder både sesongkort, årskort og familiepakker.

NB! Kampanjene med gode rabatter gjelder til 15 juni, og det er ennå ikke lagt opp til høstkampanjer med tidligrabatt.

Prisene for sesongen 2022-23 er enda ikke satt, og vil henge sammen med kostnadsnivået på strøm og drivstoff.

I tillegg har vi følgende gledelig melding:
Vi spanderer sommerkort for sykling sommeren 2022 for de som har Årskort Gull 2021-22, og det samme gjør vi for de som kjøper Årskort Gull 2022-23 nå i mai.

Ønsker du å legge til sommerkort for sykling for sommeren 2023 kan du gjøre det i nettbutikken når du kjøper Årskortet ditt, eller kjøpe et sommerkort sommeren 2023.

Bestill her:
https://hovden.skiperformance.com/no/Vinter-sesong/shopp...

Vedlikeholdet er i full gang!

Skrevet tirsdag, 3rd mai, 2022

Her har vi plukket ut girkassen til Hovden Ekspressen - den skal til Gardermoen å få litt stell, før den kommer tilbake igjen for å fortsette jobben. Denne lille krabaten veier ca. 12.500 kilo med 500 liter olje inni - spennende å følge med på, og 20 år til neste gang 😀

Topp: 12°C
Base: 15°C

Snødybde: 0 cm / 0 cm

Vind: 2.9m/s 298.6°NW Svak vind

Løyper: 0 / 33

Heiser: 1 / 8

Faste og fine forhold

Hendelser

Fnugg

Vær- og føredata er levert av fnugg, Yr, Meteorologisk institutt og NRK