Minstekrav

Minstekrav og anbefalinger for at Hovden Hytteformidling skal leie ut hytta for deg.

RYDDING

Det skal være måkt for snø på veien og på parkeringen til boligen. Beskyttelse for snøras på taket anbefales for å unngå ras. Tomten rundt din bolig må være ryddig og fri fra bygningsmateriale, etc.

ALLROM

Antallet sitteplasser ved Tv’en bør være det samme som antallet senger. Minimum en 21” TV med basiskanaler. Askebøtte og kost må finnes hvis det finnes peis.

SOVEROM

Det må finnes oppbevaringsmuligheter i garderobe eller krok på vegg for antall senger som finnes i bolig. Du må ha rene og hele madrasser, puter og dyner som er av bra kvalitet og som går an å vaske.

Rullegardiner eller gardiner som du kan dra for vindu i soverommene må finnes. Vi anbefaler att du har god belysning og sengelampe for hver seng.

BADEROM/TOALETTER

Alle ytterste lag på både baderom og våtrom må være tette og det må ikke finnes andre synlige skader. Hvis badstu finnes må det finnes badstubøtte, øse og termometer.

KJØKKEN/SPISEPLASS

Antallet sitteplasser ved spiseplassen må være det samme som antallet senger. Mikrobølgeovn, brødrister, oppvaskmaskin og kaffekoker må finnes som standard. Anbefaler også tekoker. Alt servise må være i samme standard. (Se basisutstyr)

BOLIG

Må være hel, ren og brukbar samt utstyrt med dusj og toalett. Med hel, ren og brukbar menes at vegger, gulv, tak og møbler må være i god stand og at alt av inventar er rent og brukbart. Bolig må være brannbeskyttet iht. lov.

SKIBOD

Skibod bør finnes utendørs, hvis ikke tar gjesten inn skiene i bolig og det kan komme skader på vegger, gulv og tak.

INTERNETT

Vi anbefaler alle å installere wifi til hytta.

ØVRIG

Hovden Hytteformidling trenger fem stykk nøkler til bolig.