Ukesgruppe for ungdom 10-15 år

Ukesgruppe for ungdom 10-15 år

Vi har skiskole for alle ungdommer som ønsker å mestre skikjøring. Les igjennom beskrivelsene så at du finner den riktige gruppen for deg.

Beskrivelse

-Nybegynner
Nybegynnerkurs for deg som vil lære grunnleggende skikjøring. Vi hjelper deg å bli kjent med utstyret og trener på å gli,svinge,bremse og kjøre heis.
Forkunnskaper: Ingen

-Lett Øvet
Fortsettningskurs for deg som har kommet i gang med skikjøringen. Vi trener på å bli enda tryggere i blå og røde løyper. Vi jobber med å kjøre parallelle skisvinger å få bedre kontroll og flyt i kjøringen.
Forkunnskaper: Du klarer svinge og bremse i grønne løyper. Du kan kjøre tallerkenheis og er nå klar for blå løyper.

-Øvet
Gruppekurs for de som har kjørt mye på ski. En gruppe for deg som er trygg på ski og kjører godt i røde løyper. Vi lærer oss og håndtere skiene på ulike underlag og i variert terreng. En del av ski kjøringen kommer til å foregå i parken og i skogen.
Forkunnskaper: Du kjører kontrollert i røde løyper og føler deg trygg på ski. Kan ta alle typer av heiser.

NB! Gruppekurs krever minimum 4 påmeldte. Ved tre eller færre elever tilbyr vi 90 minutter personlig trener mandag til tirsdag. Man må vare med på mandagens leksjon.

Bra å vite:
For våre instruktører som jobber innom skiskolen er det veldig bra om vi før leksjonen får beskjed om barnet har noen spesielle behov. Det gjør det enklere for oss å gi barna den beste opplevelsen. Foreldrene bør også tenke på at barna kommer med energi og med mat i magen. Da får de mest mulig ut av skiskolen.

Det er ikke inkludert heiskort eller utstyr i prisene. Vi oppfordrer alle til å ha heiskort og utstyr klart før leksjonen begynner. Dette er for å forhindre at verdifull tid ikke utgår i leksjonen for deg og andre som er med. Etter den første dagen ser vi over gruppene slik at alle barna er i riktig gruppe som passer deres ferdighetsnivå.

Bestillingsvilkår:
Avbestilling må skje innen 48h før ankomst, gjesten får da tilbake halvparten av summen. Booking som ikke kanselleres er det ingen refusjon for.

Kontaktinformasjon

37939404