Uteliv

På Hovden er det alltid mye gøy som skjer! Afterski, nattklubb, champagnelunsj for å nevne noe. Sjekk ut alt under!

Afterski på Offpiste

Velkommen til Sørlandets råeste afterski!

Etter en herlig dag i bakken kan du ta turen til Offpiste hvor vi kjører i gang tidenes afterski! Vår DJ er på plass og vi lover god stemning og god drikke. Som i ekte afterski-stil starter festen rett etter bakken! Gratis inngang før kl. 17:00.

Det er mulig å booke bord og vi anbefaler deg å reservere tidlig for å sikre deg plass. Om alle bordene er reservert så fortvil ikke, det er også mulig å kjøpe cover billett på forhånd.

Ved bordreservasjon er prisen per person kr 250, som inkluderer bordplass og 2 øl (ølen kan ikke byttes mot noe annet i baren, men bytt gjerne med andre gjester)

Ankomst for deg som har booket bord er senest kl 16.00

Vi ses på afterski!


Nattklubb på Offpiste

Avslutt kvelden på Offpiste nattklubb!

Etter afterski kan du ta turen hjem for en dusj og et antrekksbytte, for å så komme tilbake til Offpiste og avslutte kvelden med stil! Vi åpner igjen klokka 22:30 og holder en knakende god fest med hæla i taket stemning helt frem til 02:00! VI lover et forrykkende show med fantastiske DJ’s og entertainere.

Det er mulig å booke bord og vi anbefaler deg å reservere tidlig for å sikre deg plass. Om alle bordene er reservert så fortvil ikke, det er også mulig å kjøpe cover billett på forhånd. Ved bordreservasjon er prisen per person kr 400, som inkluderer bordplass og 2 øl (ølen kan ikke byttes mot noe annet i baren, men bytt gjerne med andre gjester) Vi ses på Offpiste!


 

Champagnelunsj på Lodgen

Bilde av: Mina Bondevik

På lørdager og i ferier kan du booke bord til vår populære Champagne lunsj fra kl. 15.00. Dette er en mat & drikkeopplevelse som passer perfekt for dere som er en gjeng på fjellet. Vi garanterer god musikk og herlig stemning på vår afterski, som ofte glir over i middag for de ivrigste.

På Lodgen treffer du gjerne de som er fra 30 år og oppover. Les mer HER!


 

Afternoon-ski på Støylen

Vi byr på god musikk, fjellsnadder og et rikt utvalg av godt drikke, i hyggelig omgivelser i vinbaren på Støylen. I vår velfylte vinbar har vi over 100 forskjellige viner, hvor over 15 viner kan kjøpes på glass.
Fra kjøkken serveres enkle lunsj retter og fjellsnadder med forskjellige skinker, oster og snacks.

Støylen ligger sentralt til, rett ved sentrum, enten du kommer til fots eller på ski.
Så hvorfor ikke avslutte langrennsturen med en tur i vinbaren. Langrennsløypene går rett utenfor døren til hotellet.

Bord booker du på telefon: 37938800


 

Quiz og Bingo på Furumo

Hver fredag arrangerer Furumo bingo eller quiz kl 21:00! Bingo og quiz er annenhver gang, sjekk hva de arrangerer helgen du er på fjellet HER!

  • Gratis å delta.
  • Book bord for å være garantert plass.
  • Flotte, lokale premier (både opplevelser og varer) til vinneren.

Bingo: Endelig er det bingo og hjernen kan få hvile litt ekstra, for her kommer fasiten servert.
Alt du trenger å gjøre er å lytte, skyve, slappe av og forhåpentligvis vinne.
Nyt god mat og drikke til superlett underholdning ved siden av.

Quiz: Kveldens quiz-master stiller med en hjemmelaget quiz som ingen får høre eller se fasiten på før vi alle sitter sammen i lokalet.
Kanskje sitter nettopp du på fasiten på det avgjørende spørsmålet i kveld. Book bord, spis mat, bestill noe godt i glasset, så står vi for underholdningen!