Hovedreglene

Under ser dere beskrevet de hovedreglene som gjelder for anlegget. Vi gjør også oppmerksom på at disse reglene vil være svært synlig i anlegget ved sesongstart, samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

TENK PÅ DETTE ALLER FØRST: Det absolutt viktigste vi krever av deg som gjest før du tar skiene fatt er at du selv tar avgjørelser på følgende:

  • Er jeg syk?
  • Er jeg i karantene?

I så fall skal du ikke besøke anleggene våre. Vi er helt avhengig av at folk som har symptomer, er syke eller er i karantene, holder seg hjemme.

DERSOM DU ER FRISK er du velkommen at besøke oss, viktigste å tenke på er:

  1. God hånd- og hostehygiene
  2. Anbefaling om 2 meter avstand

Her er noen regler som gjelder i bunnområdet:

  • Gjester som ikke kommer for å stå på ski har dessverre ikke mulighet til å oppholde seg i bunnområdet. I år er skisenteret forbeholdt de gjestene som kommer for å stå på ski. Søndagsturen eller sosiale samlinger må man ta andre steder denne sesongen.
  • Vi har ikke fått muligheten til å åpne varmestue i år, dessverre. Restaurantene er pålagt å følge bransjestandard for smittevern til restauranter. Konsekvensen av dette er at vi ikke har et tilbud om matpakkerom i år.
  • Man er velkommen til å spise medbragt mat på bord som står ved siden av velkomstsenteret og bord i barneområdet.
  • Ved oppfølging av barn i Tusseland oppfordrer vi foreldre til å være aktive sammen med barna. Dersom man følger opp barn uten selv å stå på ski oppfordrer vi om at bare 1 voksen pr barn oppholder seg i anlegget. Ved mye gjester og uoversiktlige situasjoner må man være forberedt på at alle uten ski på beina blir bedt om å forlate anlegget.

Noe du vil varsle eller melde fra om? Ring Skipatruljen på +47 37 32 03 81