Heiskort og billetter

Under ser dere beskrevet de reglene som gjelder for anlegget. Vi gjør også oppmerksom på at disse reglene vil være svært synlig i anlegget ved sesongstart, samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

For å hindre kødannelser utenfor Velkomstsenteret SKAL alle heiskort kjøpes online før ankomst.

Dersom du allerede har KeyCard fyller du det opp ved å bruke serienummeret på baksiden av kortet. Om du ikke har KeyCard fra før kan dette kjøpes på Hovden Resort, Furumo, Sport1 (sentrum) og Hovden Aktiv. I tillegg kan du legge til et KeyCard i bestillingen du gjør på nett og hente hele, eller deler av, bestillingen i Velkomstsenteret.

Velkomstsenteret vil holde dørene åpent, men kun for å skrive ut årskort eller hjelpe med å bestille online. Det blir ingen salg av heiskort i Velkomstsenteret, og du vil bli henvist til nettsiden.

Dersom du skal besøke Velkomstsenteret ber vi deg huske på et par ting. Vi ber om at kun 1 fra hver gruppe kommer inn,  og dere følger gjeldene avstandsregler og andre nasjonale, kommunale og lokale smittevernregler. I påsken er det påbud om bruk av munnbind innendørs hos oss

Alle gjester informeres ved kjøp av heiskort om at de skal følge smittevernrådene, og at de ikke skal være til stede i området ved symptomer på luftveisinfeksjon.

Brudd på disse reglene kan medføre bortvisning fra området.

NB: Dersom du har sesongkort vil du være garantert plass i bakken dersom vi skulle få en plassbegrensning i anlegget.

Har du problem eller trenger hjelp vedrørende dette, ta kontakt med Velkomstsenteret på mail (post@hovdenalpinsenter.no)