Begrensninger i tilbud

Gjennom deler av sesongen vil det være begrensninger i antall heiser og bakker som er åpne i midtuke. I påsken vil hele anlegget være åpent.

På bakgrunn av Covid-restriksjoner, og trygge opplevelser for gjestene våre har vi i samarbeid med kommunelegen ikke åpent matpakkerom eller varmestue i år. Restaurantene i bakken holder åpent med til enhver tid gjeldende restaurant bransjestandard.
Vi henviser til bord og benker i barneområdet, samt utenfor velkomstsenteret for pauser med matpakke.

Sport1 på skisenteret har begrensinger på antall gjester inne i butikken på samme tid. Dersom maks antallet er nådd ber vi om at du venter i kø på utsiden
Skiutleien har også begrensninger, og vil på store dager ha vakt på utsiden. Husk at har du bestilt ski på forhånd, så kommer du først inn for hente ski.

Velkomstsenteret har antallsbegrensninger på gjester inne i lokalet. Alle skal kjøpe heiskort på forhånd, men velkomstsenteret er der for å hjelpe de som har fått problemer med kortet sitt, eller av andre årsaker trenger hjelp.

Vi beklager at vi i år ikke kan tilby de fasiliteter og tilbud som vi tidligere har kunnet. Vi jobber for å hele tiden kunne tilby skikjøring i trygge omgivelser – og håper på forståelse for tiltakene vi er pålagt å følge.