Skiutleie komplett pakke (alpint, snowboard og langrenn)

Skiutleie komplett pakke (alpint, snowboard og langrenn)

Vi tilbyr et rått utvalg innen alpin, telemark-, langrenn-, park og pudderski. Hovden Aktiv ligger sentralt i bunnområdet og tilbyr full service for deg som står på ski. Vi passer deg som krever høy standard, uansett om du er nybegynner eller av de mer kresne!

Beskrivelse

Vi har satt oss som mål å være Sørlandets mest moderne skiutleie, og alt utstyr er under 3 år gammelt. Vi tilbyr et rått utvalg utstyr innen alpin, telemark-, langrenn-, park og pudderski. I tillegg har vi et bredt utvalg snowboards, for alt fra nybegynner til den mer erfarne parkkjører. Til barna har vi moderne utstyr, for å tilrettelegge for et spennende og behagelig møte med skisenterets traseer. Vi har også truger for deg som vil ferdes utenfor løypene uten ski!

Vi sørger for at du har godt preparert utstyr til alle forhold, alle disipliner og alle nivå.

Hos oss finner du utstyret som får frem det beste i deg som ski- og snowboardkjører; vi er først fornøyd når våre gjester er fornøyd!

Utstyr må bookes online 1 dag før første utleiedato. Du kan alltid kontakte oss på telefon 37 93 94 03 eller komme inn i butikken for att få hjelp hvis det er for kort tid igjen for å bestille online.

Kontaktinformasjon

Hovden Alpinsenter, 4756, Hovden i Setesdal