Skikonferanse

Ta med kollegane til inspirerende dager på fjellet!

Legg konferansen eller firmaturen til Hovden i Setesdal, og fyll den med godt faglig innhold, sosial lagbygging, stillhet, latter, spennende aktiviteter, matglede og naturopplevelser!

Vi kan konferanse!

Trenger dere litt luft? Frisk luft har vi nok av på Hovden, og det samme gjelder fasiliteter for den gode, innholdsrike konferansen.

På Hovdestøylen har vi en egen konferanseavdeling med toppmoderne konferanseutstyr i nyoppussede, innbydende lokaler. Her kan vi ønske velkommen grupper på inntil 350 gjester i et kino oppsett, og 130 gjester for bankett med oppsett på langbord eller runde bord. I tillegg har vi et eget styrerom med langbord for inntil 32 gjester. Rommet kan igjen deles i to mindre møterom ved behov. Vi har innredet med lune farger og behagelige stoler som gjør det hyggelig å være på konferanse! Rett utenfor vinduet venter langrennsløyper, pudder og flott natur.

Bespisning og tilbehør

Ved leie av konferanselokaler, vil dere få presentert ulike pakker med mat, drikke og annet som hører hjemme under møtevirksomhet og kurs. Dette kan være seg kokkens anbefalte lunsj, ferske bakevarer eller mineralvann med mer. Ta gjerne kontakt for å tilpasse oppholdet til din gruppe og deres behov

Skikonferanse

Ja takk!, jeg ønsker mer informasjon om skikonferanse

Skriv inn firmanav her
Navn(Påkrevd)
Ønsker eller spørsmål til oss
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.