Gavekort

Det nærmer seg jul og det er på tide å begynne med julegaveshoppingen!

Å handle julegaver til alle venner og familie kan ofte være en utfordring. Det kan være vanskelig og tidkrevende å finne en gave som mottaker blir glad for, har ønsket seg og kanskje også har bruk for. I tillegg kan det være vanskelig å finne en personlig gave som koster det du hadde tenkt deg.

Da er et gavekort en perfekt løsning! Du kan selv velge hvor mye penger som skal settes på kortet og kortet kan brukes i begge våre sportsbutikker og NOS mote så her vil alle garantert finne noe de liker. I tillegg kan du kjøpe et gavekort som kan brukes på ALLE våre restauranter. Dette inkluderer Furumo, Hovden Alpin Lodge, Offpiste og Skikroa! Gavekortene får du med deg i en liten konvolutt og er ypperlig om du er ute i siste liten.

Gavekortet får du kjøpt i våre butikker eller på Furumo. Om du ikke er på Hovden, så ta kontakt med oss, så fikser vi et gavekort for deg. Kortet kan om ønskelig også sendes med post.

På Hovden kan du velge mellom flere typer gavekort:

Nos Mote og Sport 1

Nos Mote

På NOS kan du få kjøpt klær til dame og herre. Butikken er til enhver tid fylt opp med de siste nyheter innenfor motebransjen, så her vil du helt sikkert finne noe du liker. Du kan velge blant mange kjente merker som Holzweiler, ByTimo, Gestuz, Samsøe & Samsøe, Scotch&Soda, Part Two, Tiger of Sweden, Arnie Says, Fiveunits, PartTwo etc. Og fra Gullkorn har de også klær til de aller minste.


Sport 1

Sport 1 Hovden Sentrum er en butikk med variert utvalg for alle og en hver. Utvalget i butikkene er stort og av de beste merkene i bransjen: Hoka One one, Salomon, Peak Performance, Norrøna, Fjällräven, Patagonia, Elevenate, Hestra, Jotunheim, Oakley, 100%, Mons Royale, Kari Traa, mange flere. Disse merkene er godt etablert i sitt felt, slik at vi kan være trygge på at du som kunde får et produkt av god kvalitet.

Hos Sport 1 Hovden Alpinsenter finner du et stort utvalg av ski for en hver smak. Velg mellom Heads racing ski Wordcup rebell eller den mer offpiste/randonee orienterte Kore-serien.


Restauranter

Vi har også et gavekort som kan brukes på ALLE våre restauranter. Dette inkluderer Furumo, Hovden Alpin Lodge, Offpiste og Skikroa!

Furumo

På dagen kan du få deg en god kopp kaffe, bakverk, smørbrød og salater. De har alltid ett varmt alternativ i tillegg. På kveldsmenyen finner du alltid en fisk, en kjøtt og en vegetarisk hovedrett. Furumo’s burgere og pizza serveres hele dagen.

I landhandelen selger de produkter til kjøkkenet som kaffe, te, oljer og krydder. De har også fenalår og spekepølser fra Fjellgarden på Hovden.

@


Hovden Alpin Lodge

Hovden Alpin Lodge er den sosiale møteplassen midt i bakken! Her kan du spise lunsj med Hovdens beste utsikt, kjøre afterski med stil, spise en god middag eller mingle i Hovdens beste Coctailbar.

I tillegg til deres berømte fjøl-meny, serverer de en deilig 3-retter meny hvor du kan velge mellom kjøtt, fisk og vegetar. Denne menyen er også satt opp som en 6-retters meny, så om du ønsker kan du velge mellom alt fra 1 – 6 retter! Menyen skiftes annenhver uke, så her kan du oppleve nye smaker og nye retter gjennom hele vinteren.


Offpiste og Skikroa

Offpiste og Skikroa vil sesongen 2020 – 2021 driftes som en felles restaurant.

Vi serverer som før ekte italiensk pizza. Dyktige pizzabakere og en ekte italiensk pizzaovn gjør at vi tør påstå at dette er Hovdens beste Pizza.
I tillegg serverer vi barnas favoritter som hamburger, pølse eller pommes frites.

Offpiste kommer også i år til å tilby Hovdens råeste afterski. Her tar vi også smittevern på høyeste alvor, og tar inn kun det antall gjester som vi har sitteplasser til.
Artister, DJs og underholdning vil bli levert fra scener – og mat og drikke vil bli servert ved bordet. Mens du venter kan du øve inn dine feteste dansemoves på en stol!