Sesong- og årskortkampanje

Sommeren er her, og vi feirer med en eksklusiv kampanje på våre sesong- og årskort! Kjøp ditt kort nå og få 15% rabatt på fjorårets priser!

Vi ønsker å gi alle dere flotte kunder muligheten til å sikre dere sesong- og årskort til en kjempepris i vår eksklusive sommerkampanje! Enten du er en erfaren skientusiast eller ønsker å tilbringe mer tid i bakkene, er sesong- og årskortene våre den ultimate nøkkelen til ubegrenset moro og spenning gjennom hele sesongen 🤩

Vinter Barn T-trekk

Har du hørt om vår familiepakke?

Kjøper du 1-2 årskort får du 15% rabatt på totalsummen! Kjøper samme husstand 3 eller flere kort, får dere 25% rabatt fra kort nr 3. og oppover + 15% på hele kjøpet! 25% får du på de dyreste kortene. Dette tilbudet vil du ikke gå glipp av!

Forbered deg på å stå på ski eller snowboard på velpreparerte løyper, ta imot utfordringene i terrengparken eller kos deg med familie og venner i barneområdet ⛷ Med sesong- eller årskort får du friheten til å nyte alt Hovden Alpinsenter har å tilby, akkurat når det passer deg. Slipp unna stresset med å kjøpe billetter hver gang du besøker oss, og spar tid og penger med dette fantastiske tilbudet!

Grip sjansen nå og sikre deg ditt sesong- eller årskort nå! Vi gleder oss til å se dere i bakken til vinteren ❄️

Du har også mulighet til å velge faktura eller delbetaling når du bestiller online.

* Tilbudet varer til og med 5. juli 2024.