Spis godt i vinterferien!

Spis godt og nyt kvelden ute på restaurant i vinterferien!

FURUMO

Bilde av: Mina Bondevik

Furumo er en samlingsplass for hele familien! På dagen kan du få deg en god kopp kaffe, kaker, et stort utvalg av salater og lunsjretter. I tillegg serverer vi kjøttkaker, burgere og pizza hele dagen

På kveldsmenyen serverer vi en valgfri 3-retter, og her finner du alltid en fisk, en kjøtt og en vegetarisk hovedrett. I landhandelen finner du produkter til kjøkkenet som kaffe, te, oljer og krydder. Vi har også fenalår og spekepølser fra Fjellgarden på Hovden.

Vi har fått ny 3-retters meny, og den kan du se HER!

Åpningstider finner du HER!


 

LODGEN

Nyt god mat og drikke med Hovdens fineste utsikt! Lodgen har mye godt å by på – både kaldt og varmt, små retter og store retter, snacks og dessert. Her finner du garantert noe du liker!

Hver lørdag fra kl. 14:30 er det Champagnelunsj. Til lunsj kan du velge mellom gulasjsuppe, kyllingsalat, Bangers & Mash, Lodgeburger og Vegetar lasagne. Til maten får dere en god, kald flaske med champagne. I tillegg får dere en spekemat på deling.

Book bord til Champagnelunsj før kl. 12:00 samme dag:

I tillegg til vår ordinære meny kan du få en fantastisk 3-retters meny! Du kan se hele menyen HER!

Åpningstider finner du HER!


 

OFFPISTE

På dagen vil det fungere som tidligere, med lunsj restaurant. Her vil man kunne bestille både italiensk pizza, hamburger, pommes frittes, gulasj m.m. Ingen bordbestilling, men du kan bare henvende deg i inngangen. Køen vil bli organiserte av våre service-verter. Husk avstand!

På kveldstid serverer vi deilig italiensk pizza som blir stekt i vedfyrt ovn av våre italienske pizzakokker. I tillegg serverer vi ett utvalg av antipasta. Det vil være muligheter for å spille shuffleboard, billiard og dart mm. Du kan booke aktivitet samtidig som du booker bord.

Du kan se pizzamenyen til Offpiste HER!

Åpningstider finner du HER!


 

HOVDESTØYLEN RESTAURANT

Bilde av: Mina Bondevik

På Hovdestøylen ligger en lys og trivelig restaurant, med utsikt mot Otra og fjellene i vest. Her serveres det á la carte hver kveld. Deres meny har de beste av fjellets smaker!
De serverer også pizza både i restauranten (fra 17.00) og til take away (fra 14.00) hver dag. Pizzaen di serverer har tynn og sprø bunn, og osten er en blanding av revet Norvegia og Mozarella.

Du kan se hele menyen deres HER!

Åpningstider finner du HER!