Nytt konsept på Offpiste

I over 15 år har Offpiste vært en arena for Sør-Norges største afterski og nattklubb. Over 1000 danseglade gjester har kost seg her hver helg gjennom vinteren. Dette skal vi fortsette med så fort Corona er bekjempet.

Frem til dette har vi laget et nytt konsept som vi håper vil falle i smak. Offpiste og Skikroa er nå slått sammen til en restaurant med dagens krav til avstand, og det er installert shuffleboard, billiard, dart, foosball, flipperspill m.m. Du kan reservere tid til spillene samtidig som du bestiller bord.

Etter jul starter vi med sportssendinger. Vi har satt opp 20 ulike tv-skjermer og 3 storskjermer med projektor, og med dette har vi mulighet til å vise ulike kamper og sportskonkurranser samtidig i ulike rom.

I helger og ferier skal vi selvsagt ha DJ og artister på kvelden som før. Dansing og mingling mellom bordene vil dessverre ikke være lov, og det vil heller ikke være lov å ta med seg alkohol på toaletter eller ut på terrassen når man skal røyke. Utenom det blir det som god stemning med gode venner på ditt eget bord.

På kveldstid serverer vi deilig italiensk pizza som blir stekt i vedfyrt ovn av våre italienske pizzakokker. I tillegg serverer vi ett utvalg av antipasta. På de mest hektiske dagene i romjulen vil det være en forhåndsbestemt meny, ellers er det bestilling etter eget ønske.

På dagen vil det fungere som tidligere, med lunsj restaurant. Her vil man kunne bestille både italiensk pizza, hamburger, pommes frittes, gulasj m.m. Ingen bordbestilling, men du kan bare henvende deg i inngangen. Køen vil bli organiserte av våre service-verter. Husk avstand!

  • All bestilling av mat og drikke vil foregå kontaktløs via mobiltelefon, og serveres ved bordene.

Velkommen til Offpiste!