Mat og Drikke

Vi er stolte av vårt matkonsept og gleder oss til å ønske dere velkommen

Velkommen til Hovdestøylen!

Hos oss kan du oppleve matglede av ulike slag, være seg fantastiske treretters med unike drikkevarer eller den gode barsnacksen til fotballkampen. Vi er stolte over våre konsepter og gleder oss til å ønske deg velkommen til oss. Les mer om vinbaren, Støylen restaurant og sportsbaren vår her:

Støylen Restaurant & Vinbar

I tilknytning til Hovdestøylen hotell finner du Støylen Restaurant &Vinbar.

Dette er Hovdens nyeste tilskudd på restaurant-fronten. Hele hotellet og restauranten er nyoppusset i rustikk fjellstil, og har en fantastisk utsikt over elva Otra og fjellene i vest. Fra den fantastiske terrassen kan du nyte ettermiddags- og kveldssolen til langt på kveld.

Støylen Vinbar

Endelig har vi fått vår egen vinbar på Hovden. Dette har vi ønsket oss lenge, et sted med fokus på god vin, i godt selskap, servert av ansatte med stor kunnskap.

I innbydende lokaler, sentrert rundt den store peisen på Støylen, har vi bygget opp en vinbar med ca. 50 sitteplasser. I tillegg har vi et eget vinrom, med tilhørende chambre séparée med plass til ca. 20 personer. Her kan du booke vinsmaking for selskapet ditt, eller bli med på våre vinkurs som holdes jevnlig gjennom hele året.

Vårt ønske er gradvis å bygge opp en solid vinkjeller, slik at du som vinentusiast skal få oppleve viner i alle prisklasser fra alle verdens hjørner. De fleste vinene skal også være mulig å kjøpe på glass, slik at du smake på ulike viner og utvide din vinhorisont.

Fast påslag

For at du som kunde skal få oppleve de dyrere og gode vinene uten at det svir for mye i lommeboka, har vi lagt et fast påslag på kr 400 pr. flaske. Det er vanlig at restaurantene ganger opp prisen både 3 og 4 ganger, og det gjør at dyrere vin blir uforholdsmessig dyr. Ved å innføre systemet med fast påslag håper vi at flere vil smake på de bedre vinene, og dermed få en bedre vinopplevelse.

I vinbaren kan du bestille mat fra vår restaurant- og bar-meny, men i tillegg vil det serveres et utvalg av oster og skinker, samt vårt fantastiske hjemmebakte brød.

 

 

Støylen Restaurant

Hovdestøylen Restaurant

I nye og innbydende lokaler med fantastisk utsikt over fjellheimen, kan du nyte en rustikk meny som i stor grad er basert på lokale og norske råvarer.

Her vil du i hovedsak få tradisjonell norsk mat basert på sesongens råvarer. I tillegg vil vi ha egne temakvelder med vilt, lutefisk, fårikål, pinnekjøtt med mer.

Klokken 15.00 (lørdag klokken 13:00) åpner vi á la carte-restauranten et stort utvalg av både lunsj og middagsretter. I restauranten byr vi på nydelige forretter, hovedretter og desserter for enhver smak. I tillegg serverer vi lunsjretter som Støylens burger, Gulasj og en stort utvalg av vår nydelig italienske pizzaer.

I vinbaren byr vi på vår Fjellsnadder meny, med ett utvalg av småretter som passer ypperlig til vårt rike utvalg av viner, her får du Østers, Caviar, ost, spekeskinke, Focaccia med mer.

Drikke får du fra vårt store utvalg i vinbaren, og vi har også en juicepakke som er satt sammen for å passe perfekt til de rettene du velger.

Bordbestilling kan gjøres her
Ønsker du å booke bord i kveld, anbefaler vi deg å ta kontakt med oss på telefon

Velkommen til Støylen!

Støylen Sportsbar

Hovdestøylen sportsbarI tilknytning til Hovdestøylen hotell finner du Støylen Sportsbar, en koselig bar med shuffleboard og servering av enkle småretter. Her viser vi fotball og annen sport hver dag hele året. I tillegg til hotellets gjester, er sportsbaren en populær møteplass for sportsinteresserte lokale og hyttefolk.

Vi har åpent fra kl.10 til 24.00. Fra klokken 15.00 kan man bestille pizza og vår gode viltburger, samt enkle småretter som buffalo wings og mozarellasticks.

Velkommen til Støylen Sportsbar!