Grupper

Ta med deg vennegjengen, klassen, kollegene eller utdrikningslaget til fjells!

Gruppeaktiviteter for alle

Hovden Aktiv og tilbyr flere spennende gruppeaktiviteter som spiller fint sammen med konferanseoppsettet eller kollega-turen til fjells. Hovden er mye mer enn bare ski og vi kjenner viktigheten av å kunne tilpasse seg en variert forsamling – året rundt! På vinterstid anbefaler vi på det høyeste å ta med deg hele teamet på aking fra 1200 høydemeter! En flott og undervurdert opplevelse for voksne eller elever over 12 år.

Teambuilding

Vi kjører også teambuilding både sommer, høst og vinter. Her kjører vi en slags 5-kamp hvor vi har mange forskjellige aktiviteter vi kan variere mellom. 

Her må deltakerne kommunisere godt og jobbe sammen som et team for å ta hjem seieren. Hovden Aktiv setter opp løyper og oppgaver med fokus på moro og samarbeid. Her gjelder det å støtte laget sitt og det kreves ikke nødvendigvis god fysisk form for å lykkes. Derfor er dette en aktivitet ALLE kan være med på. 

Sommer og vinter

Hovden Aktiv har aktiviteter tilpasset alle årstider og tar imot grupper året rundt!
Har du for eksempel testet ut sommerversjonen av teambuilding eller kulphopping? Frisbeegolfturnering, guidet fjelltur..listen er lang og mulighetene mange.