Gruppeskiskole for barn - brett
Gruppeskiskole for barn - brett
Gruppeskiskole for barn - brett

Gruppeskiskole for barn - brett

Du kan velge mellom gruppekurs på fire leksjoner fra mandag til torsdag, eller gruppekurs på tre leksjoner fra fredag til søndag. Det er også mulig å booke individuelle leksjoner fra fredag til søndag, sammen med en gruppe.

Beskrivelse

Barn uansett nivå fra 4 år til 12 år, kan følge et spennende gruppekurs hver uke gjennom hele vinteren. Senere blir undervisningen tilrettelagt i nivåer, dette skjer når alle i gruppen er samlet.

Det er 90 minutter per leksjon. Oppmøte er utenfor Hovden Aktiv sine lokaler i bunnområdet på Hovden Alpinsenter.

Hovden Aktiv Skiskole har et spennende tilbud for alle nivåer og alle aldre. Man kan aldri lære for mye, og skigleden øker ved økt mestring og nye utfordringer! Hovden Aktiv Skiskole ved Hovden Alpinsenter er kvalitetssikret gjennom Skiskolenes bransjeforbund (SBF) i Norge.

Bli med på intensive dager fylt med skiglede, mestring og mye moro. Gruppen følger en naturlig progresjon gjennom uken ettersom nivået stiger!

Booking online må skje minst 24 timer før leksjonen begynner. Eventuelle restplasser er tilgjengelige på telefon 37939405 eller direkte i vår butikk.

Det er ikke inkludert heiskort eller utstyr i prisene. Vi oppfordrer alle til å ha heiskort og utstyr klart før leksjonen begynner. Dette er for å forhindre at verdifull tid ikke utgår i leksjonen for deg og andre som er med.

***NIVÅER***

NYBEGYNNER
Nybegynnerkurs for de som aldri stått på ski eller som kun har prøvd
noen få ganger. Her vil vi bli kjent med å stå på ski. Vi trener på grunnleggende ferdigheter og kunnskaper, som blant annet å ta tallerkenheisen, svinge og stoppe. Vi kjører i de grønne og blåe løypene. Det er det letteste løypene og passer for nybegynnere.

VIDEREKOMMENDE
Fortsettelse for å finne rytmen i skikjøringen. Vi kjører i blå og i blant røde løyper. For å delta i viderekommende-gruppen bør eleven kunne grunnleggende ferdigheter og kunnskap så som å stoppe, svinge og ta tallerkenheisen selv.

AVANSERT
Her trener vi på finsliping og forbedring av teknikken i et høyere tempo. Vi kjører i røde og svarte løyper, og alle trekk og heiser. For å delta bør eleven kunne kjøre kontrollert i røde løyper og er ikke redd for å utfordre seg selv de svarte løypene. De svarte løypene kan være krevende, og egner seg derfor for erfarne kjørere.

Kontaktinformasjon

Hovden Alpinsenter, 4755, Hovden i Setesdal
37939404