Program

Her kan du se hva som skjer på de forskjellige stedene på Hovden i vinterferieukene 8 og 9!

ALPINSENTERET

Alpinsenteret er åpent hver dag! Løypene er preppet og klare for skiglade gjester.

Hver ettermiddag fra kl. 15:45 er det aking fra toppen av Nos. Dra med deg vennegjengen, familien eller kollegene dine på en mildt sagt forfriskende ettermiddagstur ned fjellet – Førstemann ned!

På dagen har vi også gjort det klart for ski-rebus i anlegget.

Klubben for barn mellom 7-12 år foregår hver dag unntatt søndager. Klubben kombinerer ski og brettkjøring med lek og moro. Oppmøtested er utenfor Hovden Aktiv senest kl. 09:00. Dagen fylles med alt fra vinteraktiviteter til park, porter og frikjøring sammen med våre dyktige, unge aktivitetsledere.

Det er også satt opp hurtigverksted i SWIX-teltet utenfor Hovden Aktiv for smøring av ski og brett.

I Tusseland har vi rigget til hyggelige pauseområder.

 

FURUMO

Furumo er en samlingsplass for hele familien! På dagen kan du få deg en god kopp kaffe, kaker, et stort utvalg av salater og lunsjretter. I tillegg serverer vi kjøttkaker, burgere og pizza hele dagen

På kveldsmenyen serverer vi en valgfri 3-retter, og her finner du alltid en fisk, en kjøtt og en vegetarisk hovedrett. I landhandelen finner du produkter til kjøkkenet som kaffe, te, oljer og krydder. Vi har også fenalår og spekepølser fra Fjellgarden på Hovden

 

LODGEN

Nyt god mat og drikke med Hovdens fineste utsikt! Lodgen har mye godt å by på – både kaldt og varmt, små retter og store retter, snacks og dessert. Her finner du garantert noe du liker!

Hver lørdag fra kl. 14:30 er det Champagnelunsj. Til lunsj kan du velge mellom gulasjsuppe, kyllingsalat, Bangers & Mash, Lodgeburger og Vegetar lasagne. Til maten får dere en god, kald flaske med champagne. I tillegg får dere en spekemat på deling.

Book bord til Champagnelunsj før kl. 12:00 samme dag:

 

OFFPISTE

På dagen vil det fungere som tidligere, med lunsj restaurant. Her vil man kunne bestille både italiensk pizza, hamburger, pommes frittes, gulasj m.m. Ingen bordbestilling, men du kan bare henvende deg i inngangen. Køen vil bli organiserte av våre service-verter. Husk avstand!

På kveldstid serverer vi deilig italiensk pizza som blir stekt i vedfyrt ovn av våre italienske pizzakokker. I tillegg serverer vi ett utvalg av antipasta. Det vil være muligheter for å spille shuffleboard, billiard og dart mm. Du kan booke aktivitet samtidig som du booker bord.

 

HOVDESTØYLEN RESTAURANT

På Hovdestøylen ligger en lys og trivelig restaurant, med utsikt mot Otra og fjellene i vest. Her serveres det á la carte hver kveld. Deres meny har de beste av fjellets smaker!
De serverer også pizza både i restauranten (fra 17.00) og til take away (fra 14.00) hver dag. Pizzaen di serverer har tynn og sprø bunn, og osten er en blanding av revet Norvegia og Mozarella.

 

NOS MOTE OG SPORT 1 SENTRUM

Butikkene er fulle av vårens nyheter! Kom innom for en hyggelig handel. Nos Mote har en egen nettbutikk så du kan sjekke ut utvalget på forhånd – besøk deres nettside HER!

 

Last ned hele programmet HER!