Mat og drikke

Øverst i Setesdal er det ikke kun skiglede som står på menyen. Fjellbyen Hovden byr på et bredt utvalg av spisesteder av god standard!

Maten er variert og treffer de fleste behov, enten det er en rask lunsj med familien eller en bedre middag med vennelaget. Skal du arrangere større begivenheter, er kompetansen for dette også til stede hos flere restauranter. Velkommen ut, vi er klare for å stå for måltidene under ditt besøk her på fjellet.

Hovdestøylen restaurant & vinbar

Hovdestøylen restaurant og vinbar er fjellbyens nyeste tilskudd innen restaurant og overnatting. I tillegg til en fantastisk a la carte-restaurant av høy standard, tilbyr hotellet vinbar, vinsmaking og en bar-meny perfekt til sport og shuffleboard. Har du ikke opplevd hotellet etter oppussing? Da er det hit du bør legge det neste måltidet!


Hovden Alpin Lodge

Hovden Alpin Lodge er den sosiale møteplassen midt i bakken!

Her kan du spise lunsj og middag med Hovdens beste utsikt. I tillegg til vår ordinære meny, serverer vi en deilig 3-retter meny hvor du kan velge mellom kjøtt, fisk og vegetar. Denne menyen skiftes annenhver uke, så her kan du oppleve nye smaker og nye retter gjennom hele vinteren.

Til alle barn under 12 år har vi en egen barnemeny med burger, pølse, pannekaker og is.


 

Furumo

Bilde av: Mina Bondevik

Furumo er en samlingsplass for hele familien! Et sted for gode møter mellom lokale, turister og hyttefolk. Den hjemmekoselige atmosfæren gir også muligheten for å trekke seg tilbake et øyeblikk og ha tid for seg selv. Som din egen stue, men borte.

Nå har Furumo lagt om menyen og satser stort på burger og pizza! Her finner hele familien noe de liker.

I tillegg har de gratis lån av brettspill og bokbytte.


 

Offpiste Restaurant

Ta en pause fra skikjøring i alpinsenteret, kom inn i varmen og få servert noe godt å spise!

På Offpiste restaurant får du ekte italiensk pizza. Dyktige pizzabakere og en ekte italiensk pizzaovn gjør at vi tør påstå at dette er Hovdens beste pizza. Råvarene kommer fra Italia eller fra den nærliggende Fjellgården Hovden. Dette gir en fantastisk blanding mellom nord og syd!

I tillegg serverer vi barnas favoritter som hamburger, pølse eller pommes frites.