Inn i varmen

Er det dårlig vær? Eller ønsker dere kanskje bare en dag inne i varmen? På Hovden er det også massevis å finne på under tak!

Badeland

Lengter du etter 30 grader i vannet og sommertemperatur? Da vil vi anbefale å ta turen innom Hovden Badeland!

Hovden Badeland er et inne og utendørs badeannlegg i flotte omgivelser. Her finner du utendørsbasseng med boblesoner, 70 meter lang vannsklie, 65 meter lang hindringselv med ringer, flere boblebad, vannleker og barnebasseng.

Hvis du skulle friste med en matbit, mens du tar pause fra badingen, så er det kafé på våt- og tørrside av badelandet. Det er også mulighet for takeaway. Menyen består av blant annet burgere, pizza og pastasalat med kylling.

Det er gratis parkering og kort vei til skøytebanen (vi leier ut skøyter og hockeykøller om vinteren). Hovden Badeland ligger i naturskjønne omgivelser 850 m.o.h.


 

Gratis lån av brettspill på Furumo

Barnebingo på Furumo.

Furumo har flere forskjellige brettspill som dere kan låne og spille i restauranten! Det koster selvfølgelig ingenting og er en kjempekoselig aktivitet for familien. Ta kontakt med servitørene så hjelper de dere med å finne det spillet dere ønsker å spille.


 

Grendehus

På Hovden grendehus finn du mange aktivteter. Du kan spille biljard og bordtennis. Det er også internett og bibliotek. Her er det også gymsal man kan leie, samt et treningsrom.

Du finner hjemmesiden til biblioteket her.