Ugly Christmas Sweater Party

Velkommen til årets mest uhøytidelige og morsomme juleselskap - Ugly Christmas Sweater Party på Offpiste i romjula 2023!

Er du klar for å avslutte året med stil, latter og et snev av julemagi? Vi inviterer deg til å kle deg i ditt styggeste, mest overdrevne julegenser, fordi jo styggere, desto bedre! Og ikke glem, det er en flott premie i potten for den aller styggeste genseren!

Høydepunkter for Ugly Christmas Sweater Party inkluderer:
Ugly Sweater Konkurranse: Vis frem din mest kreative, over-the-top, og skikkelig stygge julegenser for sjansen til å vinne en fantastisk premie.

Dansegulvet som aldri stopper: Vår DJ sørger for at du kan svinge deg til de beste hitsene som får deg i feststemning. Dans hele natten til god musikk!
Fotobakgrunn: Ta bilder med våre morsomme juletema-fotobakgrunner og skap minnerike øyeblikk som du kan dele med familie og venner.

  • Sted: Offpiste Hovden
  • Line-up: DJ BØE og DJ MISJN
  • Dato: 29.12.23
  • Tid: 22:30 – 02:00
Kom sammen med venner, kolleger eller familie, kle deg ut i din styggeste julegenser, og bli med på årets mest festlige begivenhet!
Uansett om du vinner eller ei, vil du garantert ha en minnerik juleopplevelse på Ugly Christmas Sweater Party på Offpiste!
Vi ses der for en skikkelig stygg julefeiring! 🎅🎉🎄