Ti topps bakkeløp!

Bli med oss på en spennende opplevelse lørdag 7. oktober klokken 13:00 når vi arrangerer "Ti topps" bakkeløp fra Hovden sentrum helt til toppen av Nos!

Den utfordrende løypen strekker seg over omtrent 4 000 meter med variert terreng og imponerende utsikt. Startskuddet går fra sentrum og tar deg langs Skisentervegen til alpinsenteret, før du tar fatt på den bratte oppoverbakken mot toppen av Storenos. Dette er en sjanse til å teste dine ferdigheter og styrke i en krevende, men givende utfordring.

Velg mellom å konkurrere som individuell deltaker eller som en del av et spennende stafett-lag. Hvis du går for stafett-lag, har du muligheten til å samle venner, familie eller kolleger for å danne et lag bestående av fem personer. Uansett alder, fysisk form eller kjønn, er dette en flott mulighet til å delta sammen og oppleve lagånden.

Stafett-lagdeltakere vil oppleve fem vekslinger i løpet av løpet:

  1. Første etappe tar deg fra sentrum til innkjørselen i Fjellparken.
  2. Deretter går stafettpinnen videre fra Fjellparken til bunnen av 4-seter stolheis (Hovdenekspressen).
  3. Tredje etappe tar deg med Hovdenekspressen opp løypa til toppen av Humplehenget.
  4. Etappenummer fire tar deg opp Humplehenget og rundt veien nesten til toppen av vestheisen.
  5. Til slutt avslutter du med en siste kraftanstrengelse opp bratthenget til den majestetiske toppen av Nos.

Pris er 200,- for individuell og 750,- for et lag på 5.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å teste dine grenser, oppleve den fantastiske naturen og samtidig skape minner sammen med andre entusiaster.

Påmelding

Dere melder dere på her på nettsiden: Hovden Alpinsenter AS kjøp heiskort på nett online (skiperformance.com).

Påmelding stenger kl.10:00 lørdag 7. oktober og startsnummer hentes ut på kontoret ved siden av Turistinformasjonen på Hovdetun i sentrum.