Påskebrisen 2024!

Vi er klare for tidenes fest i år også! 

Fjoråret var en storsuksess og i år blir det bare enda bedre. Vi rigger opp Offpiste til konsert og kjører i gang årets feteste afterski! Cover inkluderer inngang til afterski ute og nattklubb på lørdag!

I fjor ble billettene revet bort i rasende fart og var utsolgt i god tid før arrangementet, så sørg for å sikre deg din plass tidlig i år for å ikke gå glipp av festen.

Line-up:

‣ Kamelen

Kamelen kommer til Påskebrisen!

Hip hop-artist og historieforteller Kamelen, også kjent som Slim Kamel, ble kjent over natten da han rømte fra politiets varetekt for et ran han ikke begikk, samtidig som han slapp singelen «Si ingenting» i 2015. Kamelen har, med hyppige utgivelser, etablert seg som en undergrunnsfavoritt og en viktig musikalsk stemme for en underrepresentert gruppe I 2018 ble han nominert til både Gramo-stipendet og Spellemann for «Årets gjennombrudd».

Med kjente låter som «Creme de la creme», «Samma gamla vanliga», «Fakk min X» og «BAP» blir det garantert god stemning med Kamalen 🤩

‣ PandaPanda

Pandaene er klare for fest!

Musikken deres preges av catchy refreng, lekne vokaler og mye trøkk. De har en unik evne til smelte elementene sammen med ekte og relaterbare historier, kvalitetssikret i en god dose Panda-humor.

Duoen har tidligere samarbeidet med blant annet Ballinciaga og Broiler. Sistnevnte hadde de nylig to store hits med – «Idiot» og «Det eneste jeg vil er å ha det fett»!

I november slapp de sin nyeste singel «Bootycall problem» i samarbeid med Klikkmonopolet. Her leveres norsk pop på sitt beste – låter som smeller til både hverdag og fest. Pandaene er nå klare for eventyr, og de har selvsagt et viktig mål – å gjøre mamma stolt på veien.

Dette er et event du ikke vil gå glipp av! Vi lover good vibes, bra musikk og forfriskende drikke. Vi ses på Påskebrisen på Offpiste!

Ønsker du å starte festen tidligere?

Bli med på 80-talls pre-party nattklubb på Offpiste på fredag! Finn frem ditt beste 80-talls antrekk og bli med på festen – her blir det skikkelig stemning med de aller beste og kjente 80-talls låtene. Billetter til nattklubb fredag selges separat, de kan du få tak i HER!