Påskebrisen 2023

Påskebrisen er tilbake i 2023!

Vi er klare for tidenes fest i år også! Fjoråret var en storsuksess og år blir det bare bedre. Vi rigger opp scene og et stort uteområdet utenfor Offpiste hvor vi kjører i gang årets feteste afterski.

Dette er et event du ikke vil gå glipp av! Vi lover herlig stemning, bra musikk og god drikke. Roc boyz, El Papi og Beathoven er blandt artistene du kan se på scenen denne dagen.

Billetter er ute til salgs nå! Det er et begrenset antall plasser, så vi anbefaler alle å være tidlig ute.
Nå er det kun 200 billetter igjen av totalpakke billettene (afterski + nattklubb)!
Det er også et begrenset antall med bord, så her lønner det seg å bestille fort!

Line-up

El Papi

El Papi har markert seg som en av de raskeste voksende artistene i Norge med 220 millioner streams på litt over 3 år. Han har de siste par årene hatt flere låter på topplisten både i Norge og i Sverige, blant annet med låtene «Sykepleierinnen», «Sju fjell», «Igjen og Igjen» (med TIX), og nå i høst monsterhit´en «Hjerteløs».

 

Roc Boyz

Den råeste nye norske hiphop´en lages av tidligere russeprodusenter fra Bærum. Med låter som Bonanza (feat Greekazo), Creem og Kjære Alkohol (m/Ballinciaga) endte de på fjerdeplass på Spotify´s oversikt over mest streamende norske artister i 2022. RocBoyz er kanskje den vasseste liveartisten av alle i sin generasjon, og drepte mainstage på Landstreff Stavanger og Stavernfestivalen i sommer. De gjestet også Ballinciaga på deres utsolgte Spektrum-konsert.

Slipper låter med flere store svenske og danske rappere framover.

Totalt over 100 millioner streams i Spotify.

 

Beathoven

Den maskerte trioen i Beathoven har opp gjennom årene høstet over 60 millioner streams. Det var derimot ikke før i 2022 de virkelig fikk sitt store gjennombrudd. I løpet av kalenderåret står gutta med hele tre singler på førsteplass i Norge, blant annet SØR-AFRIKA som lå på 1. plass i hele to måneder gjennom sommeren. Dette har ført til at trioen har erfaring med å spille foran 30 000 tusen mennesker på både VG-lista og Norway cup, men har også på kort tid blitt en populær act på diverse scener rundt om i Norge.

Gjengen kan love faktorer som høy energi, allsang og moshing der de skulle dukke opp. I oktober ble det suksessfulle året kronet med nominasjon til “Årets gjennombrudd” på P3-Gull under livesending på P3aksjonen i Trondheim. Dette virker kun bare å være starten på en av Norges kanskje heteste og mest spennende acts.

 

Artister publiseres fortløpende