Langfredag 2023!

Vi inviterer til tidenes afterski med Morten Abel, Bryggebandet og Live Vibes!

Morten Abel

Med en rekke udødelige hits, en fargerik scenepersonlighet og en mangslungen karrierevei, kan Morten Abel best beskrives som en levende legende i norsk musikkliv.
 
Live har Abel alltid vært et fyrverkeri, og er en evig festivalfavoritt. Han har tilbrakt en mannsalder i rampelyset og med hits som «Be My Lover», “Lydia”, “Tulipz”, “Hard To Stay Awake”, “Frøken Vilikke” trenger han knapt noen nærmere introduksjon.
 

Bryggebandet

Bryggebandet er et av Norges mest aktive eventband, med et repertoar som omfavner hele populærmusikksjangeren med hits fra 50-tallet og frem til idag. De var i 2013 med på å starte en konsertserie på Fiskebrygga i Kristiansand, og trekker rundt 20.000 publikummere dit hver sommer. Resten av året spiller Bryggebandet på små og store eventer over hele landet.

Live VibesLive Vibes

LIVE VIBES har den siste tiden tatt eventmarkedet på Sørlandet med stormog har med sine dyktige musikere levert uforglemmelige øyeblikk pådansegulvet. Langfredag kommer de til Offpiste for å sette prikkenover i’en på afterski. Se fram til at taket skal sprenges og at alledine guiltypleasures skal blåse deg videre til himmels!

 

Det er bare å glede seg til langfredag på Offpiste!

Billetter kjøpes her!