Bryggebandet på Offpiste 30/12

Bryggebandet kommer til Offpiste 30. desember!

Vi kjører i gang med Afterski på Offpiste fra Kl 15:30 til 21:00 (Ankomst for deg som har booket bord er senest kl 16.00)

Bryggebandet er et av Norges mest aktive eventband, med et repertoar som omfavner hele populærmusikksjangeren med hits fra 50-tallet og frem til idag. De var i 2013 med på å starte en konsertserie på Fiskebrygga i Kristiansand, og trekker rundt 20.000 publikummere dit hver sommer. Resten av året spiller Bryggebandet på små og store eventer over hele landet.

Endelig er vi tilbake og det rocker i dansefoten! Vi har gleden av og gi alle afterski hjerter, en forykende fest etter bakken. Vår dj er på plass og lover nydelige tunes så du kan synge med!

Vi anbefaler deg og være raskt ute for og sikre deg bord for kvelden. Om alle bordene er reservert så fortvil ikke, forhåndskjøp en cover billett og bli med på morroa. Festen tar av tidlig så møt opp i god tid, og da sier vi før kl.16:00.

Pris per person ved bordreservasjon er kr 350,- inkl. 2 øl. (Kan ikke byttes mot noe annet i baren, men bytt gjerne med andre gjester)

Hvis dere ønsker å ta kvelden helt ut, er det fint mulig å ta en tur hjem for en dusj og et antrekksbytte for å avslutte kvelden med stil i vårt nattklubb konsept. Billetter til det finner du på vår nettside.

ID: 20 år.