Viktig informasjon

Her kommer litt viktig informasjon om din skiferie i julen!

ÅPNINGSTIDER:

For å gi våre kunder en bedre skiopplevelse, utvider vi åpningstidene i julen til 08.00 til 18.00.
Vi er helt avhengig av at gjestene våre benytter muligheten til å komme tidlig – da dette er den eneste måten å unngå begrensninger på antall gjester i bakken nå i romjula.

Vi utvider åpningstider i håp om at gjestene sprer seg utover dagen. Tradisjonelt kommer folk først i 11-12 tiden, og det gjør at det fort blir litt kø og mye folk i bakken mellom 12 og 14, mens det som regel er helt tomt på morgenen og ettermiddagen. Frem til og med lørdag 2.januar vil vi ha utvidede åpningstider. Dagen vil da starte med at t-trekket åpner kl. 08.00. Stolheisene og resten av trekkene vil åpne kl. 09.00. Stolheisene vil gå frem til det mørkner kl. 15.30. Så vil t-trekket gå videre til kl. 18.00 med lys i bakken.

Vi oppfordre med dette til at folk kommer seg så tidlig i bakken som mulig, og sprer seg rundt i anlegget. I Breive er det i praksis aldri kø, vi anbefaler derfor alle til å ta turen innom der i løpet av dagen.

Vi vurderer fra dag til dag – og ser vi at det blir mye folk i anlegget, så vil dagen deles i to både for årskortholdere og dagskort kunder. Utnyttelse av hele åpningstiden er det beste du som gjest kan gjøre for å unngå dette.


COVID TILTAK

En spredning av våre gjester er positivt, selv om Hovden Alpinsenter sitt område er så stort at dette ikke er noe stort problem å holde avstand i bakken.

Vi har 10 service verter i bunnområdet som vil regulere køer og passe på at alle holder 1 meter avstand. Vi ber alle om å respektere henvisninger og beskjeder som blir gitt fra våre serviceverter, og vi ber alle våre gjester om å lese igjennom våre smittevernstiltak før de kommer i anlegget


MAT & DRIKKE

På våre spisesteder vil det stå serviceverter utenfor og organisere køen inn. Offpiste og Skikroa har gjennomgått en konseptendring, og er nå bygd om til en stor restaurant med påkrevd avstand mellom bordene.

All bestilling av mat og drikke både på Offpiste og Hovden Alpin Lodge vil foregå kontaktløst via mobiltelefon, og maten blir servert på bordet. Mingling mellom bordene vil ikke være tillatt.


SKIUTLEIE:

Husk å bestille ski på nettsiden til Hovden Aktiv, senest dagen før ankomst i anlegget.

Du henter ut skiene på Hovden Aktiv som vanlig.


KJØP AV HEISKORT:

Når det gjelder kjøp av Heiskort så vil dette kun foregå online denne sesongen. Heiskort vil bli lagt tilgjengelige på nettsiden klokken 18.00 kvelden før. Årsaken til dette er å hele tiden kunne ha oversikt og kontroll på antall gjester i bakken, og kunne imøtekomme eventuelle nye smittevernsrestriksjoner fra myndighetene.

Billettkontoret vil være stengt, med unntak kun for de som kommer for å hente ut sine årskort.

For de som ikke har keycard vil dette bli solgt på overnattingsteder, Furumo og Sport1. I tillegg vil våre serviceverter selge keycard med vips betaling.

Velkommen til en trygg og sikker skiferie på Hovden 🙂

Les om smitteverntiltakene her: https://visithovden.com/alpinsenteret/smitteverntiltak/