Covid-19 tiltak

Vi jobber kontinuerlig med smittevern i alle våre avdelinger, for å sikre at ditt opphold hos oss kan gjennomføres innenfor trygge rammer. Nedenfor kan du lese litt om tiltak vi gjør for at du skal være trygg, og hvilke forventninger vi har til deg som gjest for å sikre at andre gjester og våre ansatte også har en trygg opplevelse hos oss.

Vi gjør alt vi kan for at denne sesongen skal oppleves så normal som mulig for deg. Skikjøring er ansett som en trygg aktivitet, og i en tid med mange begrensninger så anbefaler vi en tur i bakken. Vi er avhengige av at våre gjester følger de råd som er gitt – og ber om at alle som besøker oss setter seg inn våre smittevernregler for de avdelingene de skal besøke

Vi gleder oss til å ta imot dere – og til å gi alle våre gjester en god opplevelse på ski!

Hovedreglene

Det absolutt viktigste vi krever av deg som gjest før du tar skiene fatt kan du lese her. Vi gjør også oppmerksom på at disse reglene vil være svært synlig i anlegget, samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

Les mer her!

Heiskort og billett

Her kan du lese om hva vi krever av deg som gjest ved kjøp av keycard og billetter. Vi gjør også oppmerksom på at disse reglene vil være svært synlig i anlegget, samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

Les mer her!

Begrensninger i tilbud

For å i imøtekomme alle restriksjonene fra myndighetene, vil vi ikke ha mulighet til å levere samme tilbud som tidligere sesonger. Vi håper på forståelse for at dette er tiltak som er iverksatt for å få lov til å holde åpent denne sesongen

Les mer her!

Heisen

Her ser dere reglene som gjelder for heisen. Vi gjør også oppmerksom på at disse reglene vil være svært synlig i anlegget, samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

Les mer her!

Aktiviteter

Her ser dere reglene som gjelder for aktivitetene. Vi gjør også oppmerksom på at disse reglene vil være svært synlig i anlegget, samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

Les mer her!

Sykkelutleie

Her ser dere reglene som gjelder for sykkelutleie. Vi gjør også oppmerksom på at disse reglene vil være svært synlig i anlegget, samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

Les mer her!

Serveringssteder

Her ser dere reglene som gjelder for serveringsstedene våre. Vi gjør også oppmerksom på at disse reglene vil være svært synlig i anlegget, samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

Les mer her!

Overnatting

Her ser dere reglene som gjelder for overnatting. Vi gjør også oppmerksom på at disse reglene vil være svært synlig i anlegget ved sesongstart, samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

Les mer her!

Butikker

Her ser dere reglene som gjelder for butikkene våre, både Nos Mote og Sport 1 i sentrum og Sport 1 på skisenteret. Vi ber om at du setter deg inni, og forholder deg til følgende regler.

Les mer her!