Smitteverntiltak

Vi jobber kontinuerlig med smittevern i alle våre avdelinger, for å sikre at ditt opphold hos oss kan gjennomføres innenfor trygge rammer. Nedenfor kan du lese litt om tiltak vi gjør for at du skal være trygg, og hvilke forventninger vi har til deg som gjest for å sikre at andre gjester og våre ansatte også har en trygg opplevelse hos oss.

Vi kommer til å gjøre alt vi kan for at denne sesongen skal oppleves så normal som mulig for deg. Vi er avhengige av at våre gjester følger de råd som er gitt, samt at vi har regler og smittevern på plass.

På Hovden Alpinsenter fikk vi testet skikjøring med smittevernsbegrensninger i april og mai i år. Her har vi tatt med oss mange gode erfaringer inn i planleggingen av neste sesong.

Vi gleder oss til å ta imot dere – og til å gi alle våre gjester en god opplevelse på ski!

 

Hovedreglene

Det absolutt viktigste vi krever av deg som gjest før du tar skiene fatt kan du lese her. Vi gjør også oppmerksom på at disse reglene vil være svært synlig i anlegget ved sesongstart, samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

Les mer her!

Heiskort og billett

Her kan du lese om hva vi krever av deg som gjest ved kjøp av keycard og billetter. Vi gjør også oppmerksom på at disse reglene vil være svært synlig i anlegget ved sesongstart, samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

Les mer her!

Heisen

Her ser dere reglene som gjelder for heisen. Vi gjør også oppmerksom på at disse reglene vil være svært synlig i anlegget ved sesongstart, samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

Les mer her!

Aktiviteter

Her ser dere reglene som gjelder for aktivitetene. Vi gjør også oppmerksom på at disse reglene vil være svært synlig i anlegget ved sesongstart, samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

Les mer her!

Skiskole

Her ser dere reglene som gjelder for skiskole. Vi gjør også oppmerksom på at disse reglene vil være svært synlig i anlegget ved sesongstart, samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

Les mer her!

Skiutleie

Her ser dere reglene som gjelder for skiutleie. Vi gjør også oppmerksom på at disse reglene vil være svært synlig i anlegget ved sesongstart, samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

Les mer her!

Serveringssteder, afterski og butikker

Her ser dere reglene som gjelder for serveringssteder, afterski og butikker. Vi gjør også oppmerksom på at disse reglene vil være svært synlig i anlegget ved sesongstart, samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

Les mer her!

Overnatting

Her ser dere reglene som gjelder for overnatting. Vi gjør også oppmerksom på at disse reglene vil være svært synlig i anlegget ved sesongstart, samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

Les mer her!