Covid-19 tiltak

Vi jobber kontinuerlig med smittevern i alle våre avdelinger, for å sikre at ditt opphold hos oss kan gjennomføres innenfor trygge rammer. Nedenfor kan du lese litt om tiltak vi gjør for at du skal være trygg, og hvilke forventninger vi har til deg som gjest for å sikre at andre gjester og våre ansatte også har en trygg opplevelse hos oss.

Vi gleder oss til å ta imot dere – og til å gi alle våre gjester herlige minner på Hovden !

Aktiviteter

Her ser dere reglene som gjelder for aktivitetene. Vi gjør også oppmerksom på at disse reglene vil være svært synlig i anlegget, samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

Les mer her!

Sykkelutleie

Her ser dere reglene som gjelder for sykkelutleie. Vi gjør også oppmerksom på at disse reglene vil være svært synlig i anlegget, samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

Les mer her!

Serveringssteder

Her ser dere reglene som gjelder for serveringsstedene våre. Vi gjør også oppmerksom på at disse reglene vil være svært synlig i anlegget, samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

Les mer her!

Overnatting

Under ser dere beskrevet de reglene som gjelder for overnatting. Vi gjør også oppmerksom på at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

Les mer her!

Butikker

Her ser dere reglene som gjelder for butikkene våre, både Nos Mote og Sport 1 i sentrum og Sport 1 på skisenteret. Vi ber om at du setter deg inni, og forholder deg til følgende regler.

Les mer her!